Melike sonuçtan hiç memnun değil

Forum Ankara Arbys

Forum Ankara Arbys
20 Nisan 2024 22:22

Forum Ankara'daki Arby's'de müdür veya sorumlu kişi kim olduğunu bilmiyorum. Sürekli beyaz gömlek giyen, siyah saçlı, somurtkan bir beyefendi var. Ne zaman gitsek, tavırları sanki zorla iş yaptırıyormuşuz gibi. Normalde yemeği alıp orada oturup yediğimizde her şey çok güzel; ancak paket yapıp eve getirmek istediğimizde sorunlar yaşıyoruz. XL istediğimiz patatesler, yarım; barbekü deluxe hamburgerin içinde sadece barbekü sos ve tavuk; diğer deluxe hamburgerin içinde ise sadece domates ve tavuk vardı. Kolaları zero olarak istemiştik, fakat içecekler şerbet gibi tatlıydı. Kısacası, yemekler ve beyaz gömlekli, göbekli beyefendiden dolayı memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum.

25 Nisan 2024 16:18 (Şikayetten 4 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Arby’s Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2024 11:27

Merhaba beni aradıklarını söylediler asla aramamış olmalarına rağmen başka bir numara bıraktım oradan da aramadılar. Kesinlikle hiç memnun değilim her yere şikayet edeceğim.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin

Tekira Arby's Fiyasko Lezzet

Olgun
03 Mayıs 2024 21:15
Tekira Arby's Fiyasko Lezzet
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Cafer
19 Kasım 2023 20:23
Arby's Siparişi Eksik Ve Yanlış Gönderiyor!
Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 14:00
Arby's Sorumsuzluğu Ve Yemeksepeti Müşteri Mağduriyeti
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Görsellerle Alakası Olmayan Ürün Ve İlgisiz Personel Hayal Kırıklığı Yarattı

Yıldırım