Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Aras Elektrik Dağıtım Yanlış Abonelik İptali Sonucu Mağduriyetim Ve Yaşanan Karmaşa

23 Mayıs 2024 13:34

Merhabalar,
21.05.2024 tarihinde Aras Edaş şirketine gidip kiralık olan dükkanımın elektrik aboneliğini devretme işlemi yaptım. Devir işlemi olması için abone iptal edilip açılması lazım abone iptal formu doldurdum ve işleme koydular. 22.05.2024 tarihinde sabah saatlerinde devir yaptığım aboneliği değil de kendi evimin aboneliğini iptal ettiler. Hastaneden geldiğimde elektrikleri kesmişlerdi. Tekrar işimi bırakıp elektrik şirketine gittim. Suç kendilerinde olmamış gibi davranıyorlar. Tekrardan abonelik yaptılar. Ayrıca yeni abonelik yaptıkları içinde abone parası ödedim ve önceki parayı da geri verdiler. İki adet fatura var onları düştük bu fiyat dediler. Ben iki adet faturayı da yatırdım. Yatırmama rağmen benden yine para aldılar. Bu süre zarfında evimde elektrik olmadığı için elektrik ihtiyacı duyulan malzemelerim hep kullanılmaz hale geldi. Bu konuda mağdurum başkalarının hatası yüzünden maddi olarak zarar gördüm. Ayrıca internet yorumlarına da bakabilirsiniz. Bu elektrik firmasından hiçbir müşteri memnun değillerdir. Bu konuda gereğinin yapılmasını istiyorum.

Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 12:41

11 Kasım 2024 21:31

19 Mart 2024 22:21

21 Mart 2024 09:58
Aras Elektrik Perakende Aras Elektrik Vatandaşı Mağdur Etmekten Başka Bir Şey Yapmıyor