Ali sonuçtan hiç memnun değil

Aprilia RS 125: Sürekli Arızalar Ve Servis Sorunları

17 Ekim 2024 13:39

2023 Ağustos ayında aldığımız Aprilia RS 125 modeli, binmekten çok serviste ya da bozuk şekilde yatarak zamanını geçiriyor. Geçen Bahar, 5 ay Aydın Koyuncu Aprilia servisinde yattı. Yapıldı diye teslim edildi ama maalesef arızalar devam ediyordu. 12.10.2024 tarihinde yağ bakımı, balata değişimi ve diğer arızalar için bıraktık. Servis, balata olmadığı için balata hariç diğerlerinin hepsini yaptık dedi. Motoru bize teslim etti ama dediğimiz arızaların hiçbirisi yapılmamış, sadece yağ değişimi belki de o da şaibeli. Koca markanın fren balatası depolarda yokmuş. Buyurun buradan yakın, şikayet oluşturuyoruz, değişen bir şey yok. Ve bir balata 3 ayda nasıl biter, o da ayrı muamma. Kesinlikle Aprilia motor alınmaz.

17 Ekim 2024 16:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. Aprilia Müşteri Hizmetleri

17 Ekim 2024 16:06

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Aprilia Müşteri Hizmetleri

Emre
Emre

Parçası bulunmayan motoru nasıl satıyorlar anlamıyorum. Ufak bir kazaya karıştı motorum birkaç çizik var steaker ve direksiyon topuzu gelecek. 1 ayı geçti daha ciddi bir arızada motor aylarca yatacaksa ne anlamı var. Sıfır motor alıyoruz rahat edelim diye. Büyük bir para verdik çok büyük bir yanılgıya düştük. Çok açık ortada.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometrede Kronik Titreşim Arızası Ve Servis Mağduriyeti

Murat
13 Ekim 2025 20:07

Sürekli Arıza Yapan Motor Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Birkan
18 Ağustos 2025 18:56
Sürekli Arıza Yapan Motor Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Aprilia Sıfır Kilometre Motosikletimde 4 Aydır Çözülemeyen Arıza Ve Parça Bekleyişi!

Orçun
18 Ağustos 2025 23:27