Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Saat Aramaları Göstermiyor

Aylin
10 Temmuz 2023 17:48

09.07.2023 tarihinde Media Markt ten Apple watch se aldım. Telefon ile bağlantısını gerçekleştir. Fakat gelen aramalar Apple watch un ekranına düşmüyor. Bildirim ayarları her şeyini olması gereken gibi yaptım internet üzerinden hata almamak için her yolu denedim sürüm güncel telefon ile bağlantısını kesip tekrardan bağlantı sağladım. Telefon bildirimleri her şeyi açık ama yeni aldığım bir saatte daha ilk günden böyle bir problem yaşamak beni üzdü. Gereğinin yapılmasını istiyorum

13 Temmuz 2023 09:10

Apple watch se ürünü 09.07.2023 tarihinde aldım ürünün aramaları göstermeme gibi bir problemi vardı aldığım yer olan media markete götürdüm çözüm bulunamadı. Troy cadde 54 şubesine yetkili servise yönlendirdiler yetkili çözüm bulamadı. Ürünü en az 2 hafta servise göndermeleri gerektiği söylendi. Ürünü yeni aldım paketten bozuk çıktı Apple watch kalitesine güvenerek satın aldım. Ürünün parasını verdim 2 gün sonra ürün elimde yok. Mağduriyetimin giderilmesi ayıplı ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Recep

Arkadaşlar belki bu sorunla karşılaşan olur diye benim bulduğum çözümü paylaşayım ayarlara gelin arama kısmına Kilit modu yazın açıksa kapatın sonra arama bildirimleri saate geliyor

Celil
Celil

Ben de aynı probleme sahiptim, dediğiniz gibi yaptım çalıştı! Çok teşekkür

Yusuf
Yusuf

Denedim ve sorun çözüldü, teşekkür ederim bilgilendirme için. Teknik servisi de aramıştım fakat çözememişlerdi, bu kadar basit bir bilgiyi bilmemeleri garip geldi.

Recep

Aylin hanım aynı sorum bende de oluştu çözebildiniz mi?

Apple Watch 9da Arama Sırasında Sürekli Cızırtı Ve Bildirim Kesilmesi Sorunu

Damla