Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPhone 14 Pişmanlığı

Aylin
03 Ağustos 2023 17:07

Yaklaşık 3 ay önce iPhone 14 aldım. Ancak Face ide yüzümü tanımıyor ve sürekli şifre istiyordu. Telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses gitmiyordu. Şarjda ve normal kullanımda aşırı ısınıyordu. Dokunmatiği (özellikle sol üst köşe) ara sıra algılamıyordu. Kilitliyken (önizleme ayarı kapalıyken) bildirimleri gösteriyordu. Telefonu yüze tutunca uyku modundan çıkmıyor, aydınlanmıyor, sağ yan tuşa basınca telefon uyanıyordu. Tuş takımı sesi kendiliğinden yükselip alçalıyordu. Bu sebeplerden dolayı telefonumu garanti kapsamında servise verdim. Bir hafta önce telefonu teslim aldım. Yazılım güncellemesi yapılmıştı. Şu an telefonda aynı sıkıntılar devam etmekle birlikte yenileri de eklendi. Bu sorunların yanında şimdi airdrop çalışmıyor ve klavyede yazı yazarken takılmalar oluyor. Apple destek ile görüştüğümde telefonu servise vermem gerektiğini söylediler. Bu servis kendi yaşadığım yerde olmadığı için benim şehir dışına çıkmam gerekiyor. Daha önce sırf telefon için Ankara'ya gittim. Çok pardon ama ben sürekli bu telefonu garantiye mi vereceğim. Aldığım telefon 2. El değil. 3 aylık telefon. Şehir dışına çıkıp geri dönerken bilet paramı siz mi karşılıyorsunuz. Çalıştığım yerden izni siz mi alıyorsunuz. Ha bir de telefon gidince başka bir telefon bulma derdi var. Bilgileri aktarma işi var. Cidden aldığıma alacağıma pişman oldum. Bundan önceki Android telefonum buna bin basardı. Teşekkürler Apple tam bir hayal kırıklığısın o kadar yüksek fiyatlarla böyle zor duruma düşürüyorsunuz insanları.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
13 Aralık 2023 13:49

Özlem
03 Kasım 2023 11:44

06 Ekim 2023 15:07
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
08 Ekim 2023 15:51