Apple Airpods Teknik Servis Kararı

Apple Airpods Teknik Servis Kararı
Enes
11 Eylül 2023 16:48

Yaklaşık bir yıl önce Airpods Pro 1. Nesil cihaz satın aldım. Aldığım ayın içerisinde de kutunun şarjının kendi kendine bitmesinden ötürü garantiye yollamıştım ve ret yemiştim.
5-6 ay öncesinde Airpods'u yere düşürdüm ve menteşesinde küçücük bir çizik ve çok hafif bir yamulma gerçekleşti. Ancak hiçbir özelliği kullanmada problem yaratmadı ve yaklaşık 1 ay önce sabah birdenbire kutuda ışık yanmadığını fark ettim. Telefon cihazı görüyor, Bul uygulamasından takip edebiliyorum, Kablosuz şarj cihazı ile şarj da edebiliyorum. Kutu, kulaklıları şarj da ediyor. Hiç sıkıntı yok. Tek sorun ışık yanmaması ve kablo ile şarj edememem. Bunun üzerine Media Markt'tan aldığım için oraya götürdüm ve KVK servise gönderdim. Ancak 6 ay önce oluşan küçük çizikten dolayı 3.400 lira para talep ettiler. Ben de biliyorum muadili olan başka markaları 3-4 bin lira daha ucuza almayı ancak sırf Apple'ın servis ve müşteri hizmetleri kalitesinden dolayı tercih etmiştim. Maalesef çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız beni. Bu sorunumun çözülmesini istiyorum. Her şeyi çalışan bir kutu için nasıl 3400 lira talep edip üstüne saçma bir sebep sunabilirsiniz?

İbrahim
08 Mart 2024 23:45