Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store İstanbul Akasya'da İPhone 7 Batarya Değişimi Sonrası Performans Düşüklüğü

22 Mayıs 2024 09:09

İstanbul Akasya Apple store'da 3 yıllık iPhone 7 cihazımın batarya değişim işlemini yaptırdım. Cihazım hasarsız ve yeni durumda. 2700 TL gibi bir ücret ödedim (mayıs 2024). Ancak şu an mağdur edilmiş durumdayım. Cihazım, eski bataryama göre bile daha kötü performans sergiliyor.

Her şeyden önce şarjım çok erken bitiyor. Telefonum gece kapalıyken bile %60 civarında şarj kaybediyor. Akşam 23.00 civarı tam dolum yaptığım telefonum sabah 06.00 dolaylarında uyandığımda %30 oranında bir pil seviyesi ile beni karşılıyor. Sürekli ısınıyor. Tüm bu sorunlarımı Apple store'daki görevliye anlattım kablosuz olarak telefonuma bağlanıp bir sorun olmadığını söyledi.

Benimle manipülatif bir konuşma yaptı. Beni resmen ikna etmeye çalışır gibi bir tavrı vardı. Sorun var diyorum telefonumda ama farklı argümanlarla ikna edilmeye çalışılıyorum. Beğenmediğimiz köşe başındaki teknik servis esnaf bile bu hareketleri yapmaz. Apple Türkiye de bu hallere düştüyse acırım sadece.

Üstelik yeni pilimin hızlı tükenme sorununun yanı sıra ısınma sorununu da yoğun bir şekilde yaşamaktayım. AB'deki Apple store'larda aynı muamele ile karşılaşır mıydım bilemiyorum... :( görsele yaşadığım sorunun grafiğini paylaşıyorum. Böylesi bir batarya sağlam olabilir mi sn. Apple Türkiye yetkilileri?

Apple Türkiye'de Pil Değişimindeki Zorluklar

04 Ekim 2024 10:06

Apple Store Batarya Değişim Büyük Mağduriyet

14 Ekim 2023 11:36
apple-store-batarya-degisim-buyuk-magduriyet-1.pdf
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 12:18
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 12:05
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Apple Mağazasında Yurt Dışı Cihaza Pil Değişimi Şoku

27 Temmuz 2025 20:21