APE Ryder MD 10: Elektrik Arızası Ve Servis Sorunları

24 Kasım 2024 08:11

Çok beğenerek APE ryder md 10 aldım. Teslim deneme sürüşünde elektrik sisteminde temassızlık yaşadım. Karşıdan karşıya geçerken elektrik devreye girmedi. Servise gitti, beyninde sorun varmış değiştik dediler. 3 gün sonra aynı sorunu yeniden yaşadım. Moralim çok bozuk, cesaretim kayboldu. Satıcı gelip alacağım dedi. bekliyorum. Bakalım çözüm ne olacak🤔

03 Aralık 2024 15:53

Yeni aldığım bisiklet teslimatında arızalı olduğu için satıcı tarafından servise götürüldü, beyni arızalıymış değişecek dedi. 10 gün gibi bir süre sonra bisiklet geldi. 2 - 3 gün bindim 4. Gün trafikte karşıdan karşıya geçerken elektrik sistemi devreye girmedi ve tehlikeli bir durum atlattım. Tekrar satıcı gelip aldı bisikleti... Cesaretimi kaybettim hasarlı ürünün değişmesini istiyorum. Bu 3. Şikayet yazım ve henüz yetkililerden bir yanıt gelmedi. Teşekkürler

26 Kasım 2024 14:43

Severek aldığım APE ryder bisikletimin teslim sürüşünde temassızlık oldu. Satıcı hemen geri servise götürdü. Beyni arızalıymış değiştirildi dedi teslim etti. Aynı sorunu karşıdan karşıya geçerken trafikte yaşadım ve benim için biraz tehlikeli oldu. Satıcı bisikleti gelip tekrar aldı. Güvenim kalmadı, ürünün değişmesini istiyorum.

Berat sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 16:00
Pro sonuçtan hiç memnun değil

RKS APE Ryder MD10 Modelinde Sürekli Arıza ve Parça Sorunu

29 Haziran 2025 21:23
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 08:12

26 Ekim 2023 15:15