Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ape Ryder RKS Servis Mağduriyeti!

04 Nisan 2024 13:18

19.03.2024 tarihinde e-bike dünyasından APE ryder md10 markalı bisikleti satın aldım. Ürün teslimini direk servise yönlendirdim ve teslimatı garantili bir şekilde yaptım. Bisikletimde fabrikasyon 750 watt batarya bulunmaktadır. Fabrikasyon verilerinde 50-70 km menzil yol gidebildiği gösterilmiştir. Bisikletimi ilk şarj sonrasında normal kullanım ve düz yol olmasına rağmen, 20 km yol gittikten sonra, bataryası yarıya gelmiş durumda iken ; ekran birden kendini kapattı ve şarjı bitti. İkinci şarj da aynı şartlarda 30 km yol yaptım, batarya yarıdayken yine ekran kapandı ve açılmadı, bisikletin şarjı bitti. Bu sıkıntı nedeniyle satın aldığım firma ile iletişime geçtim; beni servise yönlendirdi. Eskişehir de servis olarak gözüken yaşam motor, elektrikli bisiklet 'e bakmadıklarını söyleyip, ilgilenmediler. Diğer yetkili servis olan özmert motor daki arkadaş, bisiklet'e bakmadan; fabrikaya ilettim durumu, artık ne karar verirlerse deyip başından savdı. İnanılmaz kötü servis anlayışı; Bisiklet'e bakıp arıza kaynağı nedir? Acaba biz bunu çözebilir miyiz? Müşteri ye nasıl yardımcı olabiliriz? Mağduriyetini hızlıca giderebilir miyiz? Maalesef yok. Fabrika yı arayıp şikayet oluşturdum, bana geri dönüş yapmayacaklarını sadece şikayet oluşturulacağını söylediler. İnanılmaz can sıkıcı bir süreç, acil çözüm istiyorum ve servis yetersizliği ve kalitesizliğinin derhal çözülmesini istiyorum.

profile profile profile

11 Temmuz 2024 16:10
Ape Ryder Elektrikli Bisiklet Kurulum Problemi.
Enes sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 11:35

Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Servis Hizmeti