ANKA Prefabrik Konteyner Anka Prefabrik Firmasıyla Yaşadığımız Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

14 Eylül 2024 16:22

Anka Prefabrik firmasından konteyner aldık. Aldığımız konteyneri istediğimiz yere indirmeyip kendi kafalarına göre bir yere indirip talebimiz karşılanmadığı için ücret iadesi istediğimizde mafyavari bir şekilde önden verdiğiniz meblağ yanar o zaman denildi. Ayrıca, daha ilk alındığı anda bile kullanılmadığı halde birçok yerinde deforme, ezik ve hasar gördük. Gece getirdikleri için net inceleyemedik. Tüm musluk, banyo ve mutfak aletleri adeta havada duruyor. Dokunsan düşecek. Tekrar onları monte ettirdik. Haricen dışarıdan ayrıca birleşim yerlerinden kışın hep su akıttı. Verdiğimiz para boşa gitti, biz malın hayrını göremedik. Aldığınız paranın karşılığını göremeyin. Aldığımız güne yazık oldu. Naçizane önerim, firmaların matbu sözleşmelerini değil, siz istediğiniz şekilde sözleşme yapın.

09 Kasım 2024 08:29

20 Haziran 2024 18:38

10 Aralık 2024 14:58
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Yns Konteyner Prefabrik İle Aylarca Süren Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

06 Aralık 2024 18:37