Özge sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 08:22

Anadolu Sigorta'dan kaskolu aracım ile 08.10.2024 tarihinde takla atmak suretiyle kaza yaptım. Hasar dosyam 22.10.2024 tarihinde 11320059240001 dosya numarası ile açıldı. 25.11.2024 tarihinde eksper ön raporunu pert şeklinde kasko şirketine bildirdi. Eksper pert raporu iletmesine rağmen kasko şirketinin Genel Müdürlüğü ekte görseli yer alan araca onarım kararı verdi. Acente üzerinden onarım kararına itiraz ettik. Genel müdürlük tekrardan onarım kararında ısrarcı oldu. Mecburen onarımı kabul ettik. Araç pert olacağı düşüncesi ile servis tarafından anlaşmalı servisin açık bir alanında bekletiliyordu. Bu 40 günlük süreçte defalarca yağmur yağdı ve araç açık alanda daha da fazla zarar gördü. Aracın onarımı başlayana kadar kapalı bir alana alınması için anlaşmalı servisi aradığımda servis aracın onarılamayacağını söyledi. Ustalarla görüşüldü ve ustalar da aracın onarılamayacağını söyledi. Bunun üzerine kasko şirketi ile görüştüğümüzde kasko şirketi aracı perte çıkarmak üzere 924.089 TL teklifte bulundu. Hali hazırda aracın kaza öncesi özellikleri taşıyan araçlar 1.100.000 TL civarındayken değerinin altında bir fiyat teklif edildi. Bu teklifi kabul ettik, zira kasko şirketi itiraz etmemiz halinde aracı onaracak bir servis bulacağını ifade etti. Ödemenin gerçekleştirilebilmesi için mutabakat metni göndereceklerini bildirdiler. Mutabakat metinin iletilmemesi üzerine kasko şirketi ile tekrar iletişime geçtim. Yaklaşık ard Arda 3 gün aramamın sonucunda çağrı merkezinde görüştüğüm kişiler sistemde araç pert olarak göründüğü bilgisini benimle paylaşırken mail ile bana yapılan dönüşlerde aracın pert olmadığı, bu neden mutabakat metni iletilemediği söylendi (İlgili mail görselleri ekte yer almaktadır). 10.12.2024 tarihinde tekrardan kaskonun çağrı merkezi ile yaptığım görüşmede sistemde aracın pert olarak görünmediği eksper ile iletişim halinde oldukları, yeniden hasar tespitinin yapılacağı söylendi.
Anadolu Sigorta tarafından sadece müşteriyi oyalamak üzerine kurulmuş bu sistem tarafından mağdur edilmekteyim. Sürecin hızlandırılması ile ilgili acentem da şahsım da kasko şirketi ile iletişime geçtiğimiz halde hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. Aksine daha da geriye götürülüyor süreç kasko şirketi tarafından. Kesinlikle ama kesinlikle güvenilmemesi gereken bir şirket.
Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum. Hukuki süreçle de bu hak mağduriyetimin takibini yapacağım.

profile profile profile
12 Aralık 2024 14:21 (Şikayetten 5 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5568215 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

13 Aralık 2024 16:33

Söz konusu başvurunuza dair 5568215 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Cengiz sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 19:23

Anadolu Sigorta İle Eksik Ödeme Ve İletişim Sorunları

18 Aralık 2024 12:44

02 Eylül 2024 15:30
Anadolu Sigorta Genel Müdürlüğünün Konulara Olan Hassasiyeti!
Mutasım sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 19:47
Çekdar sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 16:25