Amazon Hesabım Geçici Olarak Beklemeye Alındı

Amazon Hesabım Geçici Olarak Beklemeye Alındı
12 Aralık 2023 21:30

Bugün ilk defa Amazon hesabı açtım ve bir ürün için sipariş verdim. Yarım saat sonra hesabımın geçici olarak askıya alındığı hakkında bir mail gönderdiler. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak bunun için de tekrar giriş yapmamı istiyorlar. Sonsuz bir döngüdeyim ve hiçbir şey yapamıyorum. En kısa sürede halledilmesini bekliyorum.

profile profile

Özkan
Özkan

Aynı durumu bugün ve 1 sene kadar önce yaşadım. 1 sene önceki ürünüm geldi ancak faturasını alamadım. Gerekli yerlere başvurdum, müşteri temsilcileriyle telefon görüşmeleri yaptım beni birkaç yere yönlendirip gerekli belgeleri göndermem gerektiği söylendi (alım yaptığım banka kartı, görüntüsü dekont vs.) belgeleri eksiksiz gönderme rağmen hesabım açılmadı. Müşteri temsilcileriyle görüştüğümde 1 2 güne açılır merak etmeyin cart curt falan dendi ama açılmadı. Bugün de kulaklık aldım ancak ödemeyi çekmemiş ve başka bir hesabım yine kapandı. Amazon pişmanlıktır bundan sonra alışveriş yapmam. Ürün alsanız faturanızı alamıyorsunuz.

Ömer
Ömer

Çözüm bulabildiniz mi acaba

Mahmut
Mahmut

Benimde aynı şekilde oldu iPhone sipariş ettim hesabım askıya alındı hiçbir şekilde ulaşamıyorum müşteri hizmetlerine

Nurdaniclal sonuçtan hiç memnun değil

Nurdaniclal
28 Mayıs 2024 17:03
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı, İade Ve Siparişlerim Aksadı

Fırat