Ramiz sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Ürünlerin İptali: Müşteri Güveni Sarsılıyor

İndirimli Ürünlerin İptali: Müşteri Güveni Sarsılıyor
17 Aralık 2024 17:32

Uzun yıllardır Trendyol'dan alışveriş yapıyorum, ama son zamanlarda bunu çok yasamaya başladım. Ürünü indirime giriyor ve satın alıyoruz. Sonrasında 2 3 gün geçiyor. Bir bakıyoruz ürün siparişi iptal edilmiş. Yani iptal edecekseniz bunu neden indirime sokuyorsunuz. Ben satın alırken hala stokta 6 adet ürün vardı. Hepsi bitti sonunda da bana gönderecek bir ürün kalmadı mı bunu anlamıyorum. Trendyol'u hem ben hem de tüm ailem severek kullanıyoruz ama bu tarz satıcılar yüzünden kullanmamayı düşünüyoruz artık. Ben Trendyol'u gerçekten severek alışveriş yaptığım bir mağaza olarak düşünüyorum, ama şöyle düşünüyorum. Mağazadan parasını ödeyip bir ürün aldım, ödemem her şeyim tamamlandı kredi kartımdan para çekildi. Tam güvenlik kapısından çıkarken gelip elimden ürünümü zorla alıyorlar ve al paranı git diyorlar gibi hissediyorum. Cuma günü sipariş verdim ve 4 gündür ürünün gelmesini bekliyorum. Çok büyük ölçüde mağduriyette olduğumu düşünüyorum. Lütfen satıcınızdan bunu telafi etmesini isteyiniz.

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da Kargoya Verilmeyen Sipariş Sorunu

Bahadır
12 Kasım 2024 11:58
Trendyol'da Kargoya Verilmeyen Sipariş Sorunu

08 Ocak 2025 17:28
Trendyol'da Alışverişte Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 08:55

03 Temmuz 2024 00:57

Siparişim Neden Hazırlanmıyor Ve Bilgi Alamıyorum?

06 Şubat 2025 15:35