24 Ocak 2024 13:34

Adana Optimum'dan ekim ayında tektaş almıştım. Taşın içinde siyah nokta belirdi. Yakin bir tarihte temizlik için altınbaşdan atölyeye göndermişlerdi. Bu siyah noktayı kabul etmiyorum. Görsellik estetik zaten tektaşın tek sebebidir. Yenisi ile değiştirilmesini veya bununla alakalı acil aksiyon almalarını istiyorum. Altınbaş bu kalitede ki imalatlarıyla sadece kendi itibarini zedeliyor.
Lütfen geri dönüşünüzü ve müşteri odaklı iyileştirme faaliyetlerinizi bekliyorum.
m*******@gmail.com

24 Ocak 2024 17:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili detaylı bilgi Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşme sonucu tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

Fatih sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2024 14:42
"Teşekkürler müşteri hizmetleri şikayeti ele aldı ve ürünü yenisi ile değiştirdiler. Bu markadan beklenende buydu. Teşekkürler"

Garantiye Verilen Yüzüğümün Sorunları Ve Mağaza İlgisizliği

08 Ekim 21:59
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:03
Altınbaş Mücevherat Yüzüğümün Şekli Bozuldu!
Canan sonuçtan memnun

26 Kasım 2024 07:35
"Müşteri temsilcisi Gözde Hanım ile süreci tamamladık. Sayesinde en azından biri ile görüşme sağlayıp bir yol katettik. İlgili ürünümün benim ölçülerimde yeniden üretileceğini söylemişti. Ürünümü dün yeniden teslim aldım. Şu an için yeniden bir yüzüğüm var :) ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım yeniden aynı sorunla karşılaşmamak üzere :)"
Tektaş Yüzüğümün Sürekli Taş Düşmesi Sorunu
Tektaş Yüzüğümün Sürekli Taş Düşmesi Sorunu