31 Aralık 2023 00:06

Altınbaş'tan tektaş yüzük almıştık. Yüzüğün taşı iki ay kullanımda düştü, bu durum inanılmaz. 10 Kasım'da gönderdim, tamiri yapıldı. 20 Aralık'ta yüzük alttan kırıldı. Altınbaş markasından bu kadar kalitesiz bir ürün çıkarmasını anlamak güç. Ürünün bu kadar sık tamir edilmesi gerekeceğini düşünmemiştim. Eğer herkese hitap eden bir ürün yapıyorsanız, kalite konusunda daha dikkatli olmanızı beklerdim. İnsanları mağdur etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Birden fazla yüzüğüm var ve ilk kez böyle bir problemle karşı karşıya kaldım. Bir yüzüğün altının nasıl kırılabileceğini anlayamıyorum ve acil bir çözüm bulunmasını talep ediyorum. Artık bu durumdan oldukça rahatsızım.

02 Ocak 2024 11:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Gözde Akdaş, Konu ile ilgili detaylı bilgi Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşme sonucu tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

15 Nisan 2024 18:33
Altınbaş Yüzükte Taş Düşme Problemi
Nil sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 17:34
Altınbaş Yüzüğümde Kalite Sorunu Ve İade Problemi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 19:58
Canan sonuçtan memnun

26 Kasım 2024 07:35
"Müşteri temsilcisi Gözde Hanım ile süreci tamamladık. Sayesinde en azından biri ile görüşme sağlayıp bir yol katettik. İlgili ürünümün benim ölçülerimde yeniden üretileceğini söylemişti. Ürünümü dün yeniden teslim aldım. Şu an için yeniden bir yüzüğüm var :) ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum. Umarım yeniden aynı sorunla karşılaşmamak üzere :)"
Tektaş Yüzüğümün Sürekli Taş Düşmesi Sorunu
Tektaş Yüzüğümün Sürekli Taş Düşmesi Sorunu