Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Almira Hotel (Bursa) Kaybolan Ve Bulunamayan Altın Yüzüğüm!

05 Mart 2024 10:55

Almira Hotel Bursa da 01 03 2024 03 03 2024 tarihler arasında konaklama yaptık iki aile. Aksam parmağımda olan ve sabah parmağımdan çıkartıp havuza indiğim altın yüzüğüm kayboldu. Bulunamıyor! Çantamda kapalı kilitli +dolapta ve diğer 4 yüzüğüm aynı yerde dururken bu yüzüğüm kayıp. Kimseyi tenzih etmeden suçlamadan ve itham etmeden kibar bir dille durumu belirttim ama. Yok sonuç alamıyorum maalesef. Çirkefleşmeden bağırıp çağırmadan gayet medeni şekilde şikayetinizi anlatsanız da yok çözüm yok. İlla çirkefleşmek lazım! Altın yüzüğüm kayıp! Ve bulunamıyor. Şaka gibi değil mi. Şu yaşıma kadar sayısız yurt içi ve yurt dışı konaklama yaptım ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum.
Bir de bana en son bulamadık hanımefendi diyorlar. Yahu otelden çıkmadım ki, bunun sorumlusu ben değilim. Kasa var diyorlar mücevher ile gelmedim otelinize her kadının parmağına günlük taktığı normal bir yüzük. Umarım yetkililer duyar ve artık çözüm yolu bulurlar. Gerçekten ayıp!

05 Mart 2024 18:34 (Şikayetten 7 saat sonra)
Deniz
Deniz
06 Mart 2024 08:55

Merhabalar ; sadece üzülmeniz benim kaybımı ve sorunumu çözümlemiyor. Aynı şeyi tekrar tekrar belirtmek zorunda bırakıyorsunuz beni. Ben mücevherler ile otelinize giriş yapmadım. Her kadının parmağına taktığı normal bir altın yüzük. Ayrıca diğer 4 yüzüğüm aynı yerde ile bir tanesi kayıp oldu! Hepsi aynı yerde çantamda kapalı şekilde iken. Kimseyi suçlamak ya da itham etmek karalamak gibi bir derdim ve uğraşım yok. Sadece kaybım ve mağduriyetim var ve bunun çözülmesini istiyorum. Konu bu kadar basit. Sizin ne özrünüzü kabul edip ne de size anlayış göstereceğim. Sayısız otel konaklamam oldu ve hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Kendi odamda kapalı dolapta kapalı çantada var olan bir takı yok oluyor. Ve mağdur oluyorum. Üstüne açık alanlar vs vs bir sürü şey yazıyorsunuz. Konu şu odamda bana ait bir alanda eşya kayboluyor! Umarım artık çözüm yazarsınız buraya. Kolaylıklar,

Otel Konaklamasında Kaybolan Değerli Yüzüğüm İçin Çözüm Sunulmadı

04 Eylül 2025 16:52

Alarcha Hotels & Resorts Kaybolan Altın Bileklik

28 Haziran 2024 20:32
Ece sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 11:37
Dolce By Wyndham Çeşme Alaçatı Tatil Kabusu: Güvenlik Ve İlgi Eksikliği
Dolce By Wyndham Çeşme Alaçatı Tatil Kabusu: Güvenlik Ve İlgi Eksikliği
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 14:21