Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz'ın Sözleşme Öncesindeki Analizle Poliçeye Muafiyet Koyması

19 Mart 2024 00:10

Kasım 2019 dan bu yana Allianz (F** Ç** Ç**- Ankara Allianz) ) ın ömür boyu yenileme garantili yatarak Sarı Network müşterisiyim. Son iki ay içinde bir boyun yöremde şişkinlik hissi üzerine gittiğim doktor ameliyatla alınmasını tavsiye etti ve Acıbadem hastanesince ameliyat için istenen provizyon Allianz tarafından reddedildi. Daha sona poliçeme Tiroid bezi hastalıkları, kontrol ve komplikasyonlarından muaftır ibaresi eklendi. Neden olarak da 06 2019 tarihinde bir check up da yapılan ultrasonun varlığı ve bu analizin sözleşme öncesi olduğu bilgisi verildi. 2019 yılında yapılan analiz, hastalık varlığı yönünde bir doktor tarafından teşhis ile değerlendirilmedi. O süreçten bu yana herhangi bir müdahale ve bir tedavi söz konusu kesinlikle olmadı zira ne kötü huylu bir yapı ne de tiroid gösterir bir kan ve görüntü verisi (tsh ve T4 değerleri) yoktur. Tamamen analiz niteliğindeki bir veri ile hastalık tanımlaması yapan ve bunu muafiyet olarak poliçeme yansıtarak beni bu kritik sürecimde mağdur eden Allianz Sigortanın bu yaklaşımının tarafınızdan değerlendirilmesini rica ediyorum. Saygılarımla
Prof. Dr. Nihan N**

Yılmaz
Yılmaz

Geçmiş olsun. Ameliyatıma iki saat kala Allianz Sigorta poliçeme istisna ilave ederek aynı mağduriyeti yaşamama neden oldu.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 14:51
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 17:51
Ernur sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Tarafından Mağdur Ediliyorum!

22 Nisan 2025 22:13