Allianz Sigorta Tutarsız Tutardaki İki İhtar Öncesi Yazısı

23 Kasım 2023 20:24

Allianz Sigorta.

Yaya olarak karışmış olduğum kazada 22/05/2023 tarihinde bana ambulans çarptı. 0001-0210-5657**86 Numaralı kasko poliçesine istinaden tarafıma iki kez icra takibinden önceki ihtar ulaşmıştır. İlki için 18.09.2023 tarihinde yapmam gereken ödemeyi yaptım fakat tarafıma yeniden aynı hasar dosyası için icra takibinden önceki ihtar ulaşmış olup benden yeniden farklı bir tutarda ödeme talep edildi.

Ödemenin neden talep edildiği konusunda açıklama beklemekteyim ancak durukan hukuk bürosuna asla ulaşılamıyor olup süreç hakkında bilgi verilmeden tarafımdan sadece ödeme bekleniyor. İtiraz ederseniz direkt icra takibi başlatılır şeklinde tehditkar bir şekilde bir üslupla sadece bu dönüşü alabildim.

İlk tutarı ödediğim de durukan hukuk bürosundan vedat Yıldırım ile görüştüğümüzde bunu öderseniz borcunuz bitmiş olacak herhangi bir sorun kalmayacak denildi fakat tarafıma aynı hasar dosyası ve aynı içerikli açıklama ile sadece tutarların farklı olduğu bir ihtar gelerek yeniden benden ödeme talep ediliyor.

Bu ödemenin sehven istendiğini düşünüyorum. Ödemenin ne için istenildiği konusunda açıklama beklemekteyim. Konu hakkında en kısa zamanda ivedilikle cevap bekliyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Kaza Sonrası Sigorta Ödemesi Ve Bilgilendirme Sorunu

12 Ağustos 12:56
Kaza Sonrası Sigorta Ödemesi Ve Bilgilendirme Sorunu

05 Aralık 2024 16:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İşsizlik Poliçesi Ödemesi 1 Yıldır Yapılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

19 Ağustos 10:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Mağdur Ediyor, Dosyam Aylarca Sonuçlandırılmadı Ve Muhatap Bulamıyorum

23 Mayıs 16:53
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 14:45