Allianz Sigorta Doktorun Yazılı Talebi Nipt Testini Ödemeyi Reddetti

18 Aralık 2023 22:267.051

Allianz Sigorta doktorumuzun talep ettiği ve yaptırdığımız nipt testinin ücretini ödemeyi reddetti. İleri yaşta olmam sebebiyle nipt testi yaptırmamız gerektiğini doktorumuzdan öğrendik ve doktorumuzdan bununla ilgili imzalı kaşeli yazı aldık. Yazıyı ekte görebilirsiniz. Dünyaya gelecek bir canlı için yapılması gerekli olan bu testi yaptırdık, ancak anlaşılan şudur ki, Allianz sigortasında çalışan ve bu geri ödemeyi reddeden şahıslar riskli kategoride olan ve genetik hastalığı olup olmayacağı kontrol edilebilecekken edilmemiş doğumları tercih ediyorlar, ama neden olabilir, kendilerine masraf çıkmasın diye. Bu prensipte çalışmanız, bunu keyfi amaçlı görmeniz esef verici, sizleri kınıyoruz. Benim ömür boyu yenileme hakkım vardır, 13 küsur süredir kesintisiz kurumsal özel sağlık sigortalarım yapılmıştır. Özel sağlık sigortamın kadın doğum limiti 40 bin TL'dir. Allianz Sigorta'nın bu masrafı reddetmesi iş bilmezliktir ve utanç vericidir. Doktorun talebi yok sayılmıştır. Bir sağlık sigortası firması sağlıkla ilgili zaruri görülen testi reddetmiştir. Burada kayıtlar altında bulunsun.

16 Nisan 2025 22:15

Sonuclandirildimi acaba?

Allianz Sigorta Allianz'DAN Sağlık Sigortası Yaptırılmaz

6 Haziran 2024 13:0711.616

Allianz Sigorta'dan Aralık 2022 de Doğum Paketi dahil ettirerek Özel Sağlık Sigortası yaptırdım. 1 yıl bekleme süresi ol...

2 Destek

Tümünü Gör
Allianz Sigorta Verdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Allianz SigortaVerdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Ali
Allianz Sigorta Onayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Allianz SigortaOnayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Şaban
Allianz Sigorta TSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Allianz SigortaTSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Muhammet
Allianz Sigorta Tekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Allianz SigortaTekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Emrah
Allianz Sigorta Kasko Şirketi Bizi Mağdur Etti

Allianz SigortaKasko Şirketi Bizi Mağdur Etti

Berivan
Allianz Sigorta Otomatik Talimat Vermişim Güya!

Allianz SigortaOtomatik Talimat Vermişim Güya!

Talha

Öne ÇıkanKonular