Allianz Sigorta Doktorun Yazılı Talebi Nipt Testini Ödemeyi Reddetti

18 Aralık 2023 22:26

Allianz Sigorta doktorumuzun talep ettiği ve yaptırdığımız nipt testinin ücretini ödemeyi reddetti. İleri yaşta olmam sebebiyle nipt testi yaptırmamız gerektiğini doktorumuzdan öğrendik ve doktorumuzdan bununla ilgili imzalı kaşeli yazı aldık. Yazıyı ekte görebilirsiniz. Dünyaya gelecek bir canlı için yapılması gerekli olan bu testi yaptırdık, ancak anlaşılan şudur ki, Allianz sigortasında çalışan ve bu geri ödemeyi reddeden şahıslar riskli kategoride olan ve genetik hastalığı olup olmayacağı kontrol edilebilecekken edilmemiş doğumları tercih ediyorlar, ama neden olabilir, kendilerine masraf çıkmasın diye. Bu prensipte çalışmanız, bunu keyfi amaçlı görmeniz esef verici, sizleri kınıyoruz. Benim ömür boyu yenileme hakkım vardır, 13 küsur süredir kesintisiz kurumsal özel sağlık sigortalarım yapılmıştır. Özel sağlık sigortamın kadın doğum limiti 40 bin TL'dir. Allianz Sigorta'nın bu masrafı reddetmesi iş bilmezliktir ve utanç vericidir. Doktorun talebi yok sayılmıştır. Bir sağlık sigortası firması sağlıkla ilgili zaruri görülen testi reddetmiştir. Burada kayıtlar altında bulunsun.

Nurullah
Nurullah

Sonuclandirildimi acaba?

Lacin
Lacin

Allianz Sigorta ödeme yapmadı. Kendimiz cebimizden karşıladık

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz'DAN Sağlık Sigortası Yaptırılmaz

06 Haziran 2024 13:07
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Teminatım Keyfi Şekilde Reddedildi, Ödemelerim Yapılmadı Ve Mağdur Edildim

28 Ağustos 2025 14:41