Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Hayat ve Emeklilik Allianz'ın Sistem Hatası Tüm Birikimini Havaya Atıyor!

27 Kasım 2023 17:11

Bireysel emekliliğimin bulunduğu Allianz bana mesaj atarak ödeme alınmadığını belirtti yıllardır aynı kredi kartıyla işlem yapıyoruz ödeme alınmaması ve ya limit söz konusu bile değil aradım limit yetersiz dedi ilk çıkan bu imkansız. Ağustos ayımı çekmemişler bir de 3 ay sonra haber veriyorlar sicilimiz eksiye düşünce bir de! Kontrol ettiğimde 275 TL'lik bir çekim var. Bu çekim ben YKB mobilden bireysel emekliliğime bakınca borcum olduğunu görüp kendim manuel ödemiştim başka karttan sistemleri o ay yaptığım manuel işlemi aktarmış lakin o ayki besi çekmemiş otomatik hesaplarından bulunan kartımdan. Bu tamamen Allianz'ın sistem yazılım her neyse onların hatası. Bu hayatı kendileri düzeltecekler ve bununla ilgili yazılı bildirimde bulunacaklar yaptığım ses kaydı mevcut. Ayrılmak istediğimizde vay siz şöyle gecikmeli ödememişsiniz diye gelmesinler karşımıza bu benlik değil onlarlık. Bu şikayeti başka kurum kuruluş neresi varsa her yere bildireceğim. Ayrıca bir müşteri temsilcisine ulaşılması imkansız sırf bu yüzden bile Allianz'dan çıkılabilir!

11 Mart 2025 16:20
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

BES Çıkışında Yetersiz Bilgilendirme Ve Paramın İade Edilmemesi

01 Eylül 2025 20:51
bes-cikisinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-paramin-iade-edilmemesi-2.jpg
bes-cikisinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-paramin-iade-edilmemesi-1.jpg

20 Ağustos 2025 23:15
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Bireysel Emeklilikten Ayrıldım Paramı Alamadım

09 Temmuz 2025 18:50
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Süresinde Müşteri Hizmetlerine Ulaşamayıp Paramın Kesilmesi

20 Ağustos 2025 14:03