AliExpress Üzerinden Yaşadığım Finansal Sorunlar Ve Yardım Talebi

AliExpress Üzerinden Yaşadığım Finansal Sorunlar Ve Yardım Talebi
30 Mayıs 2024 00:00

Bir kişiyle tanıştım, bana AliExpress'i önerdi ve birlikte yapmaya başladık. Sonra kendim yapmaya başladım. Yardımcı olmamı, böylece para kazanabileceğimi söylediler. Buna güvenerek kabul ettim ve sipariş vermeye başladım. Bir defasında yaklaşık 250 dolar kazandım. Sonra benden para yatırmamı istediler. Ben iki üç kere yatırdım, ancak benden daha fazla yatırmamı talep ettiler. Yaklaşık 10 bin dolar yatırdım ve şimdi parayı çekemiyorum. Görseli ilettim, yatırdığım parayı nasıl çekebilirim yardımcı olacak biri var mı?

03 Haziran 2024 17:54

Görev yap para kazan ile ilgili sonuçlar çözümü biliyoruz bizde aynı durumda idik aldık diyen kişiler ve yöneltiği kişiler hep aynı ekip milletin ödemesini alıp ondan sonra ulaşamıyor sun benim gibi nice insanlar var ben kaptırdım hepimize geçmiş olsun

profile profile

Hüseyin
Hüseyin

Arkadaşlar bende aynı durumdayım yardımcı olabilecek birisi var mı

Murat
Murat

Güzel kardeşlerim, bedava peynir fare kapanında olur. Siz hala yardımcı olur denilen kişiler tarafından paralarınız alınarak, yardım edilmesi için sizden para talep edilerek daha fazla zararlara uğramak üzeresiniz. Zararım çok kurtarmam lazım mantığındasınız ve bu yüzden ödemeyede razısınız anlıyorum ama biraz mantıklı olun lütfen ve bir an önce savcılığa gidin

Mahmut
Mahmut

Yok kardeşim kimse önerdikleri kişiler çok para istiyor peşin önce ödeme sonra işlem diyor ama buna benzer iade etmeyen da çok var

Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 06:51
Aliexpress Üzerinden Param Gitti

28 Mayıs 2024 18:31
Aliexpress Ödediğim Paranın Geri İadesini Talep Ediyorum
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Aliexpress Çevrimiçi Platformda Satış Yaparak Para Kazanma Vaadi İle İlgili Şikayet

29 Nisan 2024 19:02

Aliexpress Kategorileri