Aliexpress İş Vaadiyle Kandırılma

21 Mayıs 2024 21:51

21.05.2024'de saat 18.30 da
0535 ***77 98 numaralı telefon tarafından 'Home office' Ali express çağrı merkezi adı altında evde çalışma düzenlemesi hakkında bilgi aldım

Başvuru sırasında benden ad, soyad, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numaramı istediler. Ve Papara'dan hesap açmam için yönlendirildim.
İstekleri talimatlar doğrultusunda p. Hesabını açtım ve kendi adıma başka bir IBAN numarası istediler. P. Masrafı adı altında bu IBAN'a 105 TL yatırdılar ve bu tutarı bana gönderdikleri IBAN numarasına ilettim.

Olası sorunlardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma açılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasadışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını ve bu durumlardan muaf olmak istediğimi belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Kübra
Kübra

Merhaba çözüme ulaştı mı?

27 Mayıs 2024 21:58
Aliexpress İş Vaadi Konuşması