Ali Osman Ulusoy Ve Otogar Havza Personeli

13 Mayıs 2024 00:40

Her zamanki gibi zamanında gelmeyen Ali Osman Ulusoy'un otobüsü. Havza'dan Adana'ya gitmek için Ali Osman Ulusoy'dan pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 24:00 seferine bilet aldım. Vezirköprü'den Havza'ya geleceğim için saat 23:00'da Havza otogarını arayıp otobüste herhangi bir gecikme olup olmadığını sordum ama maalesef yine liyakatsiz yazıhane elemanı bana kesinlikle gecikme olmadığını, hatta 15 dakika önce otogarda olmam gerektiğini söylemesi üzerine saat 23:45'te otogarda bulundum. Geldiğimde aracın saat 00:30'da geleceğini öğrendim. Kendisine telefonla aradığımda neden otobüs şoförünü arayıp bana dönüş yapmadığını sordum, müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Bu nasıl kurumsal firma? Otogarda görevli olan kişilerin profesyonellikten uzak tavırları beni hayal kırıklığına uğratıyor. Artık Ali Osman Ulusoy'un sürekli gecikmesinden ve tecrübesiz, bilgisiz elemanlarıyla uğraşmaktan usandım. Keşke başka bir firmadan bilet almış olsaydım. Lütfen, bu firmanın kurumsal olmayan tutumuna daha fazla destek olmayalım.

Aldığım Son Ali Osman Ulusoy Bileti

24 Ekim 2023 23:10
Aldığım Son Ali Osman Ulusoy Bileti
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 17:13

15 Haziran 2024 19:47
Ali Osman Ulusoy Otobüs Yolculuğu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 09:39

26 Temmuz 2023 23:35