Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Alfa Romeo Giulietta Airbag Şişmesi

Alfa Romeo Giulietta Airbag Şişmesi
02 Eylül 2023 11:33

2012 Model Alfa Romeo Giulietta aracımın yolcu hava yastığı kendi kendine şişti. Hiçbir darbe vs olmadan bu durumun olmasına hem anlam veremedim hem şok oldum. Yaptığım araştırmada bu sorunun kronik olduğunu ve bir çok araçta yaşandığını gördüm. Üretim hatası olduğu aşikar olan bu durumdan dolayı mağduriyetimin en kısa sürede giderilerek gerekli düzeltmenin yapılmasını önemle rica ederim.

04 Eylül 2023 09:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ozan
04 Eylül 2023 09:26

Az önce arandım, araç için verebilecekleri iyi niyet garanti süresi 150.000 km ve 10 yıl ile sınırlıymış. İkisinden biri geçerse hiçbir şekilde destek olamayacaklarını üzerine basa basa ilettiler. Benim aracım 2012 yıl sonu çıkışlı ve 108.000 km'de. 8-9 ay yüzünden airbag gibi hayati bir konuda firmanın bu yaklaşımına anlam veremedim. Şikayetimi Tüketici Mahkemesinde devam ettireceğim. 10 yıl doldu 8 ay sonra airbag şişebilir mantığı benim aklımın alabileceği bir konu değildir.

Yusuf

İyi de 10 senelik araç. Airbag değil airbag kapağı şişiyor. Bu tip sorunlarla karşılaşmak istemeyen kişiler 3 senede bir sıfır araba ile arabalarını yeniler. Size de onu tavsiye ederim. Otomotiv işiyle uğraşıyorum, kedi bir tarafını görmüş yara sanmış diyebilirim. Alırsınız bir kapak takarsınız ya da sıfır araba alırsınız.

Alfa Romeo Kronik Hata Çözüm

Tayyar