Sinem sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2023 09:48

Arabamı yaşadığım bir kaza sonucu kasko firmam Generali sigortanın anlaşmalı olduğu yetkili servislerden ALC servise götürdüm. Arkadan gelip vuran arabanın bağaj kapağımda bıraktığı hasar sonucu arabayı servise bıraktım. Eğer onarım yapılabilirse onarılsın yoksa değişim olsun dedim. İlk önce teslim ettiklerinde aracın rengini bile tutturamamışlardı bağaj kapağı açık mavi renk yapılmıştı ayrıca bagaj da tam olarak kapanmıyordu. Tekrar söyledim tekrar araç servise gitti sadece rengini düzelttiler bagaj kapağı ile ilgili bir şey yapılmadı. Bagaj kapanmıyor, kapansa bile araç sürekli kapı açık uyarısı veriyor ayrıca her yağmurda içeriye su alıyor. 5 aydır bu olayla uğraşıyorum hiçbir yol alamadık. Hem Generali sigortadan hem ALC servis İzmir şubesinden hem de bilgi eksperlik İzmir'den şikayetçiyim.

Her sorunumda beni yarı yolda bıraktılar hiç kimseden bilgi alamıyorsunuz 100 kere şikayet bildirdim bir geri dönüş yok. Ayrıca bilgi eksperlik de aynı şekilde şikayetçiyim ben Exper'e hiçbir şekilde değişim istemiyorum arabayı olduğu kadar yapın diye bir söz söylemedim üstelik bunun olmuş bir tarafı da yok zaten araç su alırken bunu olmuş kabul ediyorsanız eğer bu sizin tecrübesizliğini ve bilgisizliğinizi gösterir!

profile profile
09 Ocak 2023 11:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımızca incelemeye alınmış olup, en kısa süre içerisinde tarafınız ile iletişime geçilecektir. A.L.C Müşteri İlişkileri.

Sinem
14 Şubat 2023 14:20
ALC Servis İzmir Ve Generali Sigortadan Şikayetçiyim!

Bir ay sonra aracımı tekrar ALC servise bıraktım bagaj değişimi yapılması için, bugün teslim aldım evet bağaj kapağı değişmiş ama iç döşeme tamamen parçalanmış yırtılmış zarar verilmiş bir de o döşemeyle ilgili, döşemenin yapıştırılmasıyla alakalı, önceden yapıştıramamışlar deniyor. Benim size aracı bırakırken her noktasının fotoğrafını çekmem gerekiyormuş demek. Bir iş yapacaksınız onda da her yere zarar veriyorsunuz! Bundan sonra bu firmadan en ufak bir beklentim yok, tek amacım başkaları bu servise gidip benim yaşadıklarımı yaşamasın!

Sinem
18 Kasım 2023 07:39

Aradan kaç ay geçti bu insanlarla iletişim kurmamak için arka sileceğimin çalışmamasını hep göz ardı etmiştim şimdi yapmurlar başlayınca gidip başka yerde yaptırayım dedim ama öeğerse arka sileceğin motoru yokmuş... 3 bin tl masraf çıktı bana. Nasıl bu kadar umursamaz çalışabiliyorlar nasıl insanlar çalıştırıyorlar gerçekten aklım almıyor...

Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Lastik Patlaması Ve İlgisizlik Mağduriyeti

21 Ağustos 22:52