Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 08:33

Faizsiz krediye ihtiyacım vardı. Albaraka Türk'ün 15 bin 3 ay ertelemeli faizsiz kredisi verdiğini görüp başvuru yaptım. Hemen olumlu mesaj geldi. Aradım, yeni hesap açanlar içinmiş, hesap açılacak uygulama indirilecek, kaç bin TL verileceğine o zaman karar verilecekmiş. Hepsini yaptım, haftalarca bekledim. Ha kart gelecek, kart gelmedi gidip ben aldım. Bekledim, onaylansın velhasıl onca zahmet girdik bir de ne görelim, uygun değilmişim. Bunun ilk dakikadan madem uygun değildim, bunu ilk dakikalarda söyleyebilirdiniz. Ne diye hesap açtırdınız? Bu da yeni oyununuz mu? Pes vallahi, bu nasıl bir müşteri çekme şekli? Hesabı kapatın, gelip kartı alın. İsim olmaz böyle işgüzar bir banka ile.

08 Kasım 2023 09:19 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Ayşe
Ayşe
09 Kasım 2023 22:30

Hiç'te çözmediniz sorunu.

13 Kasım 2023 10:59

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 13:42
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 19:51

Albaraka Türk Vade Farksız 15.000 TL Hoşgeldin Yalanı

27 Kasım 2023 12:36
Albaraka Türk Vade Farksız 15.000 TL Hoşgeldin Yalanı
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 21:25
Albaraka Türk Yeni Müşterilere Faizsiz Kredi Vaadiyle Hayal Kırıklığı