Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Altını Fiziki Olarak Teslim Etmiyor

13 Şubat 2024 13:16

Albaraka Türk adlı bankada bulunan altın hesabım için altın alırken 'altınlarınızı fiziki olarak teslim alabilirsiniz' şeklinde taahhütte bulunmuşlardı ve caizlik boyutuna uygun olduğu için bunu kabul ederek altın hesabı açtırmış ve alım yapmıştım. Ancak bankadan altın çekmek istediğimde personelden; '8 aydır fiziki altın bekliyoruz ancak hala gelmedi, ne zaman geleceğini bilmiyoruz' yanıtını alıyorum. Başka bir katılım bankasına gönderip çekim yapmayı düşündüm ancak o bankadan da benzer yanıtı aldık: '3-5 aydır sırada bekleyen var, ne zaman geleceği belli değil' şeklinde. Bu durumda bu hesap caizliğini yitirir ve bana tamamen yanlış bilgi verilmiş olur. Ben gereğinin yapılmasını ve altın hesabımdaki altının fiziki olarak teslim edilmesini talep ediyorum.

13 Şubat 2024 14:09 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

16 Şubat 2024 17:15

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Altın Hesabı Sorunu

14 Ekim 2024 17:35
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Fiziki Altın Vermiyor

05 Ekim 2023 15:46
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 20:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 09:45
F. Büşra sonuçtan hiç memnun değil

F. Büşra
31 Ağustos 2023 11:46