Onur sonuçtan çok memnun

Albaraka Bankasının İlgisizliği, Pratik Finansman Kart Mağduriyeti

16 Nisan 2024 19:02
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş sağlayan müşteri temsilcisi konusuna hakim ve çok ilgiliydi. Sorunumu çözmek için çok yardımcı oldu kendisine ilgisinden ve tavrından dolayı teşekkür ederim sorunum çözüldü.”

Albaraka Bankası'nın %0 faizli, 3 ay ertelemeli ve 4 ay taksitli 15.000 TL'lik pratik finansman kart kampanyası kapsamında pratik finansman kart talep ettim. Kartım geldi ve faizsiz olduğu düşüncesiyle bu kart üzerinden internet alışverişi yaptım. Alışveriş yaptıktan sonra, 2 bin küsur lira kar payı adı altında ana paranın üzerine faiz eklendiğini ve 3 ay ertelemenin uygulanmadan taksitlendirildiğini gördüm. Bunu gördükten sonra Albaraka Bankası'nın müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim. Bu durumu 03.03.2024 tarihinde bildirmeme rağmen ve üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen halen bir çözüme kavuşmadı ve taksit tarihi geldi. Hiçbir şekilde tarafımla iletişime geçilip başvurumun durumu hakkında bilgi de verilmedi. Banka beni mağdur etti. Ayrıca, müşteri temsilcileri ile görüştüğümde bazıları telefonu yüzüme kapattı, diğerleri ise geçiştirici cümlelerle beni oyalayıp süreci uzattı ve hiçbir şekilde bilgi alamadım. Tarih 16.04.2024

17 Nisan 2024 09:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

17 Nisan 2024 16:24

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Onur
Onur
17 Nisan 2024 16:39

Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 11:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 10:11
Albaraka Türk'ÜN Dijital Müşterilere Özel Pratik Finansman Kart Yalanı
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Pratik Finansman Kart Vade Farksız 15bin Hoşgeldin Kamp.

21 Eylül 2023 15:48

03 Mayıs 2024 11:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 16:36