19 Haziran 2024 22:053.349
Şener'in Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetleri konu hakkında çok hızlı bir aksiyon aldı fakat yetkili servis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Müşteri hizmetleri Çözüm odaklı oldu. Teşekkürler.

Alarko'dan bir dünya para verip karavanım için klima aldım ve gelen +Plus teknik servis klimanın montajını yapamadı. İşi yarım bıraktı ve Müşteri hizmetlerini defalarca arayıp şikayet etmeme rağmen 15 gündür kimse ilgilenmiyor. Teknik servis hem karavanı mahvetti hem de işini yarım bıraktı. Şu an klimam çalışmıyor. Alarko Teknik Servisi ve Müşteri Temsilcileri ilgisiz. Büyük ihtimal hem klimam için hem de karavanım için maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Uzak durmanız gereken bir marka olduğunu düşünüyorum.

20 Haziran 2024 14:32 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

5 Temmuz 2024 09:28

Alarko Servis Klima Kurulum Problemi

Ömer
25 Temmuz 2024 18:191.164

"Genel merkezin yönlendirdiği usta Onur bey ve genel merkeze teşekkür ederim ama bizi asıl mağdur eden tek-bak servisi bizi çok üzdü tekrar yasanmaması dileğiyle."

Alarko Carrier Klima Kurulumunda Titreşim Ve Gürültü Sorunu

Suat
18 Temmuz 2024 10:243.537

Merhaba, Alarko Carrier klima aldım ve servis gelip ürünü kurdu. Herhangi bir yönlendirmeleri olmadı. Ben de bu işin uzm...

1 Destek

Alarko Klima Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!

Robar
5 Kasım 2024 14:143.436

Alarko marka klima aldım, ilk hafta sorun yoktu, sonraki hafta ses çıkarmaya başladı. Ben de bunu bildirdim, buradaki se...

1 Destek

Tümünü Gör