Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Alarko Flair Multi Klima Hatalı Montajın Düzeltilmemesi

Alarko Flair Multi Klima Hatalı Montajın Düzeltilmemesi
19 Temmuz 2024 14:31

Alarko flair multi klima montaj hatalarını gidermedi. Defalarca şikayet hattını arayıp servisin yaptığı hataları düzeltmesini istedik. Montajı yapan teknisyen 2 adet iç ünitenin birinin su giderini birinde banyoya verirken diğerinde bina dışına vermiş. Gelen servise 13600 TL boru ve sarf malzemeleri için ekstra para ödedim. Alt kattaki klimalarda gayet basit şekilde yakındaki pimaş boruya verilen su tahliye borusunu, sayın klima teknisyeni, 2 mt yanındaki pimaş borusuna veremeyeceğini çok yoğun olduğunu, tesisatçı bulup çektirmem veya kendim yapmam gerektiğini söyledi. Teknisyenin iş ahlakına teslim olmuş bir firmanın ürününü alarak bir hata yaptık. Sanırım ve aldığım klimayı kullanamıyorum. Bina giriş sundurmasına su akıtarak özellikle gece şartlarında rahatsız edici ses yapıyor.
Başka bir klima servisi çağırıp sıfır aldığım klimanın montaj hatalarını gidermeyi planlıyorum. Klima servisleri yapılan montajın vasat ve baştan savma olduğunu boruyla ilgili basit çözümü olan konuda ilgisizliğin dışında başka bir nedeni olamayacağını söyledi. Alarko firmasının servis yönetimi adına ve kalitesine yakışmıyor. İlgililerin servisi yönetimini sorgulamalarını gerektiğini düşünüyorum.

19 Temmuz 2024 14:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 16:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 23:41

23 Ağustos 2023 11:37