Market Personelinin Müşteri İle Yaşadığı Anlaşmazlık

16 Aralık 2024 00:44

16.12.2024 tarihinde Ankara Mamak Akyurt market alışverişini yaptıktan sonra market çalışanı 'Ufak bir sorun var abi' diyerek yanıma geldi. Birlikte market deposuna indik. 11.12.2024 tarihinde marketten tavuk alıp parçalatmışım ve başka ihtiyaçlarımı almışım. Elimde, yanımda kasada aldığım ürünleri koymuşum, diğer elimde fırından aldığım ekmek ve başka bir poşet ve tavuk poşeti ile kasiyeri geçip kasiyerin gözü önündeki okutulmuş ürünleri koyulan yere bırakıyorum. Unuttuğum başka bir ürünü alıp geliyorum, aldığım ürünlerin parasını ödeyip çıkıyorum. O arada dalgınlıkla tavuğu vermemişim, buraya kadar makul karşılayıp dalgınlık hali ile olabilir. Kasaptan bir tavuk tartın, ne tutuyorsa parasını ödeyeyim diyorum. O sırada oradaki kasiyer, 'Bu ürünleri buradan mı aldınız?' diye sormuş, ben de 'Yok, buradan almadık' demişim. Kasiyerin bu tutumu, olayı unutkanlık ve dalgınlık halinden çıkarıp diğer market çalışanları önünde beni bilerek yaptı, çaldı demeye getiriyor. On iki yıldır aynı muhitte oturuyorum, bu şube açıldığından beri evimin bütün ihtiyaçlarını buradan karşılarım. 10-12 TL birincisi, 150 liralık bir ürünün sahibi değilim. İkincisi, şube müdürü, ücretini ödememden sonra olayı kapatmak yerine kasiyerinin beyanını gerçekten olmuş gibi ima etmesi ki kasiyerle aramızda böyle bir diyalog katiyen geçmedi. Unutmuş olabilirim, dalgınlığıma gelmiş olabilir. Marketten çıkmadan madem gördünüz, 'Beyefendi, tavuğun ücretini ödemeyi unutmuş olabilirsiniz' demek yerine 5 gün sonra hesap sormaları kaldı. Market çalışanlarının yarısını ismiyle bilirim ve her gün oradan ihtiyaçlarımı karşılarım. Bu market çalışanları önünde onurumu zedeledi. Bir daha sakız dahi almayacağım, bütün eş dost akrabalarıma da bu yerlerden alışveriş yapmamaları konusunda uyaracağım. Bile isteye yapmadığınız bir olaydan dolayı suçlamalara maruz kalabilirsiniz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Ürün İçin Yetersiz Müşteri Hizmeti

21 Ekim 2024 16:42

04 Mart 2025 01:22
Altunbilekler Market'te Saygısız Davranış Ve Yanıltıcı Hizmet
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Personelin Suçlayıcı Ve Saygısız Tavrı Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

26 Eylül 2025 16:17
Personelin Suçlayıcı Ve Saygısız Tavrı Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor
personelin-suclayici-ve-saygisiz-tavri-musteri-memnuniyetini-zedeliyor-2.jpg

Yanlış Fiyatlandırma Ve Müşteri Deneyimi Sorunları

09 Kasım 2024 20:49
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Altunbilekler Mağazalarının QR Kod İle Ödeme Kabul Etmemesi.

29 Eylül 2024 19:05