Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Ürün İçin Yetersiz Müşteri Hizmeti

21 Ekim 2024 16:42

Çağdaş Market Ankara NATO Yolu Cad. ile Sultan Fatih Cad. birleşimindeki şubesi. 20 Ekim 2024 akşamı 20:00-20:55 arasında alışveriş yaparken elimde bulunan ve içerisinde paket halinde 3 adet tavuk dürüm ile birlikte, fasulye alımı esnasında bilinçsiz bir şekilde reyona bırakılmak suretiyle unutuldu. Akşam 22:00'de aklımıza geldiğinde kapalı olduğu için ertesi sabah 09:30'da şubeye gittim. Danışmada böyle bir paket bırakılmadığını söylediler. 14:30'da şubeye gelecek olan 2 grup çalışanlar gelince tekrardan bu sefer telefon ile aradım. Telefona çıkan bayan müdüre sormak için beklemeye aldı. Sonrasında böyle bir paket bulunmadığı söylendi.
Şimdi sorum şu: Pakette dürüm yerine başka değerli bir malzeme olsa idi yine de böyle baştan savma şeklinde mi cevap vereceklerdi? Kamera ile belirtilen saatler arasında bakılmasını söyledim. Sonraki aramalarımda ise telefonumu açmadılar. Telefon numaram oradan çıkmasına rağmen de geri dönüş yapmadılar. Böyle bir yönetimcilik anlayışı içerisinde çalışıyorsanız bence bir an önce müdür diye bırakıp gidin çünkü size neyi emanet edeceklerini insanlar şaşırıyor çünkü hepsini hiç ediyorsunuz. Genel müdürlük tarafından konunun incelenerek tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Personelin Suçlayıcı Ve Saygısız Tavrı Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

26 Eylül 2025 16:17
Personelin Suçlayıcı Ve Saygısız Tavrı Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor
personelin-suclayici-ve-saygisiz-tavri-musteri-memnuniyetini-zedeliyor-2.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 11:13

29 Ağustos 2023 22:08
Çağdaş Marketler Marketten Alınan Tatlı Sorunu
Feri sonuçtan hiç memnun değil

Ankara. İran Cad. Çağdaş Market Manav Çalışanının Uygunsuz Tavrı

20 Nisan 2024 15:02