İrem sonuçtan hiç memnun değil

Akumer Polikliniği Lazer Epilasyon Problemi

20 Nisan 2024 09:50

Ocak ayında Alexandrite ile lazer epilasyon yaptırmak istediğimi belirterek merkezlerine başvurdum. Kayıt esnasında toplu epilasyon paketini satın almam konusunda yönlendirildiler, her satıcı gibi. Ancak bu daha mantıklı geldiği için kayıt yaptırdım. İlk seans için farklı bir cihaza yazıldığımı fark ettim ve Alexandrite ile yaptırmak istediğimi ifade ettim. 'Alex'te yarım saat boşluk var, hızlıca ne yapabiliyorsak yapalım' dediler. Oraya kadar gelmişken yaptırdım.

Ancak o kadar aceleyle yapıldı ki, kol ve bacaklarıma işlem yapmadılar ve hiç memnun kalmadım. 'Zaten başka bir seansım var' diyerek bu durumu önemsemedim. İkinci seans için bugüne randevu almıştım. Sabah erken saatte geldim ve bekledim. M** Hanım adında bir çalışan geldi ve beni başka bir lazer odasına götürdü. Orada 'Alex cihazımız arızalı' dedi. Hanımefendiler, randevudan önce bir bilgilendirme yapma gereği bile duymamışlar.

Durum karşısında emrivaki bir tutum sergilediler. İadem için talepte bulundum ve umarım doğru miktarda parayı iade ederler. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Ben de bir doktorum, ancak orada çalışanların tecrübesiz, lakayıt, iş bilmez ve saygısız tavırları karşısında kendi meslektaşım adına utanç duydum.

profile profile
İrem
İrem
28 Nisan 2025 13:08

Paramı iade ettiler ama saygısız ve özensiz tutumları, insanlara emrivaki yapmaları burayı kimsenin tercih etmemesi için bir neden. Çünkü güvende değilsiniz.

Azime sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Eksikliği, İlgisiz Personel Ve Sözleşme Sorunlarıyla Büyük Hayal Kırıklığı

30 Mayıs 2025 21:06
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Sonrası Yanık Ve Mağduriyet Yaşadım

12 Mayıs 2025 19:11

Emine Himmetoğlu Samsun Atakum Şube

24 Aralık 2023 21:55

Lazer Epilasyon Ve Zayıflama Paketinde İlgisizlik, Bozuk Cihazlar Ve Yanıltıcı Bilgi

21 Haziran 2025 17:29
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Cihaz Arızaları Ve Etkisiz Sonuçlar

30 Eylül 2025 16:44