Uğur sonuçtan memnun

06 Mayıs 2024 11:21
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sn. Sultan Sapmaz Altürk Hanım özellikle teşekkür ederim”

15.04.2024 tarihinde Pendik Medical Park hastanesinde endokrinoloji bölümünden sağlık hizmeti aldım. Doktorun Aksigorta sağlık sigortası ile anlaşması olmadığı için paramla ödedim. Sonra bana 6502265 protokol numarasıyla doktor muayene ücreti ve doktorun istediği kan talihlilerinin dökümü verildi. Bu evrakları Aksigorta uygulamasından yükledim. Doktor muayene ücreti zamanında geri ödendi ancak doktorun istemiş olduğu kan tahlilleri hizmet dökümü olmadığı gerekçesiyle ödenmedi. Bunun üzerine hastaneye gidip detaylı hizmet dökümünü aldım. Aynı protokol numarasıyla (6502265) benzer bir evrak daha verdiler. Başka verebilecekleri bir evrak olmadığını söylediler. Bu evrakı ve diğer fatura belgelerini e*********@sencard.com.tr'ye tekrar yükledim. Aradan 20 gün geçmesine ve defalarca aramama rağmen hala çözüme ulaşmadı. Tarafıma geri ödeme yapılmadı. Bu durumda öncelikle ilgisiz davranan ve tüm evrakların aynı protokol numarası içerisinde olduğunu defalarca söylememe rağmen sürekli olarak sorun çıkaran ak sigortadan ve yine bu süreçte hiç yardımcı olmayan, probleme yol açan Pendik Medical Park Hastanesinden de şikayetçiyim.

06 Mayıs 2024 11:29 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

06 Mayıs 2024 16:09

Sn. UĞUR Ö, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 06.05.2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

08 Mayıs 2024 11:30

İlgili şikayetim halen devam etmektedir. VM Medical Park Hastanesi Pendik Hastanesi inatla benim istediğim ayrıntılı fatura yı sisteme yüklememektedir. Hasta hakları bölümüne (dahili 4090) hiçbir şekilde telefonla ulaşamıyorum. Aksigorta bu faturayı istiyor ancak hastane vermiyor.

14 Mayıs 2024 14:34

Sn. Sultan Sapmaz Altürk Hanım özellikle teşekkür ederim

11 Yıl Önceki İşlem Gerekçesiyle Sağlık Sigortası Ödemesi Reddedildi

21 Ekim 2025 10:15
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortası İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği

25 Kasım 2024 12:22
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
12 Ağustos 2024 16:15
"Zerrin hanimin ilgisinde çok memnun kaldık. Sorunla ilgili çözüm için yönlendirme ve ilgi yeterliydi. Teşekkürler..."
aksigorta-ucret-iadesi-alamamak-5.pdf
aksigorta-ucret-iadesi-alamamak-4.pdf