Ömer sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2024 19:30

Aksigorta'dan kaskolu arabam, oturduğum mahallede park halindeyken plakası belirlenemeyen bir araba çarpmış ve arka sol çamurlukta hasar oluşmuş. (aracım yatan bir araç.) ben genelde şirket aracı kullanıyorum.

23.04.2024 de işe gitmek için kızımla beraber aşağıya indim, arabamda bir tuhaflık fark ettim ve arabamın sol arka çamurluğunun hasarlı olduğunu gördüm. Kaportacıma Aksigorta'dan işlem yapması için bilgi verdim. O da Aksigorta'ya 50263987 dosya numarasıyla dosya açtı.

Beyanla müracaat ettiğim için işi bilmez insanlar yüzünden hasar incelemeye alındı ve ben tam üç haftadır bir ilgili kişi bulamıyorum. Yalnızca çalışan insanlar ezberlemiş süreci bekleyeceksiniz diyorlar. Şu an Aksigorta tarafından sigortayı yanıltacak bir müşteri gibi işlem görüyorum. Ben aracımı bu gibi durumlar için kasko yaptırdım.

27 Mayıs 2024 15:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

27 Mayıs 2024 16:00

Sn. ÖMER E, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 27.05.2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

27 Mayıs 2024 16:54

Bir ay beklettikten sonra ne teşekkürü bekliyorsunuz

27 Mayıs 2024 20:05

Bir ay bekletildikten sonra ne teşekkürü bekliyorlar şikayet etmeden çözülmesi gerekirdi

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 21:09
Aksigorta Aracımın Onarımını Karşılamıyor Kendin Cebinden Yaptır Diyor
Aksigorta Aracımın Onarımını Karşılamıyor Kendin Cebinden Yaptır Diyor
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
18 Eylül 2023 14:29
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
12 Aralık 2023 21:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 15:38
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 20:42
Aksigorta İle Kasko Kabusu: 57 Gündür Bekleyen Araç