Aksaray Belediyesi  Zabıta Aracının Yanlış Park Mağduriyeti

27 Mart 2024 15:30612
Mevlüt
26 Mart 2024 17:07

15 dakikadır bekliyorum Aksaray Belediyesi zabıta ekibi transiti buraya bırakmışlar 68 DT 775 üstelik TRANSİT'İN kapıları açık ve anahtar üzerinde git giden yoktur ve şu an 15-20 dakikadır bu da mağdur edilmiş vaziyetteyim

3 Nisan 2024 09:44 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Nezaketiniz için teşekkür eder, her türlü bilgi ve başvurunuz için 24 saat bizimle irtibata geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Aksaray Belediyesi

Mevlüt
3 Nisan 2024 10:09

Peki şikayetim ile ilgili ne işlem yapıldı bununla ilgili hiçbir bilgi vermemişsiniz Ben de biliyorum 444 bilmem neyi aramayı

3 Nisan 2024 10:19

Değerli Vatandaşımız, 2024-6336 Dosya numaralı şikayetiniz sonuçlandığında tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

3 Nisan 2024 16:29

Değerli Vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Aksaray Belediyesi

Paşacık Kitap Konağı Pazar Günleri Açılmalı

13 Haziran 21:4733

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Paşacık Kitap Konağı’nın pazar günleri de açık olmasını talep ediyorum. Öğrenciyim ve evde ç...

Altyapı Çalışması Sonrası Asfalt Yapılmayan Yol Mağduriyeti

12 Kasım 2025 12:29382

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Pınar Mahallesi Zübeyde Hanım Anaokulu önündeki yol üzerinde bir aydan fazla süre önce altya...

Otobüs Kalkış Saatlerinde Sürekli Yanlış Bilgilendirme Ve Dijital Takip Talebi

9 Ağustos 2025 15:56667

Aksaray merkezde Belediye Arsaları hattında otobüs kalkış saatleriyle ilgili sürekli yanlış bilgilendirme yaşıyorum. Dur...

Kitap Konağı'nda Hava 40 Derece Olmasına Rağmen Klimaları Çalıştırmıyorlar!

Kitap Konağı'ndaHava 40 Derece Olmasına Rağmen Klimaları Çalıştırmıyorlar!

Rukiye
Yenipınar Köyü Park Çöplük İçinde!

Yenipınar KöyüPark Çöplük İçinde!

Eyüp
Aksaray Belediyesi Parklar Temizlenmiyor, Çocuklar Hijyenik Bir Ortamda Oynayamıyor!

AksarayBelediyesi Parklar Temizlenmiyor, Çocuklar Hijyenik Bir Ortamda Oynayamıyor!

Tuba
Aksaray Belediyesi Hayvan Besleniyor Merkezde