Aksaray Belediyesi Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde Kafasına Göre Takılan Görevliler

10 Ocak 2024 08:50

Aksaray Belediyesine ait Nakkaş Kadın aktivite merkezinde çalışan görevlilerin üslupla ilgili ciddi sıkıntıları var. Havuz kısmında çalışan görevliler sadece ellerinde telefonla ilgilenirken, hatta birisi neredeyse doğum yapacak halde gözetmenlik yapıyor. Bu durumda ne kadar güvende havuzu kullananlar merak ediyorum.
Havuzu kullanan bayanlar mayo kumaşından dizüstü tayt ve atlet ile suya giriyor. Gayet hijyenik biçimde. Bikini giyenlere laf yok ama edebiyle hizmet almak isteyen kadınlar resmen aşağılanıyor.
Ak parti belediyesine ait bir tesiste Aksaray şartları ve demagojik yapısı göz önünde bulundurulursa bu tarz hassasiyetleri olan kadınların bu şekilde tesisten mutsuz ayrılmasını kabul etmiyorum.
Acilen konunun incelenmesini ve sorunun çözülmesini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 16:14 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 2024-642 Dosya numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen SMS üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Aksaray Belediyesi

Gkfor

Bikinisiyle girenin edebi yok mu ne demek edebiyle havuza giren? Üslubunuz hiç hoş değil.

Aksaray Belediyesi Üslupsuzluk Ve Vatandaşı Yanlış Bilgilendirme

09 Mayıs 2024 13:56