Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 00:13

Ali Çetinkaya Mahallesi 40031 Cadde No: 30 (Atılgan 73 Evler) sitesinde bulunan müstakil dairemiz için Aksa Gaz tarafından doğalgaz kutuları konmaktadır. Tespit için gelen yetkili, kutuları binanın çok ters yerine, giriş kapılarının sağ tarafına bırakmıştır. Biz de gelen yetkiliye giriş kapılarının sol tarafına bırakılmasını istediğimizi, çünkü kalorifer tesisatımız ve mutfak ocak tarafı binaların sol tarafında olduğu için, sağ tarafa bırakıldığı zaman bina iç tesisat borularının çok uzun olacağını ve görsel olarak kötü duracağını belirttik. Yapmış olduğumuz iç tesisat firmaları ile aynı durumu paylaştık, onlar da giriş kapılarının sol tarafına konması gerektiğini ve malzemeyi az kullanalım, fazla boru gitmesin düşüncesinde olduklarını söylediler. Yani, 'Biz kutuyu koyalım da vatandaş tesisatı nasıl yaparsa yapsın.' Yetkili E*** Bey'e bu kutu sağ tarafa konulursa eve giriş hattı nasıl yapılacak diye sorduğumuzda, 'Kirişi delerek girebilirsiniz.' dendi. (Bir de bir sürü bahaneler ile 'Burası site, tek tip olmalı', 'Arıza durumunda müdahale kolay yapılmalı', 'Arıza aracı kolay girmeli' gibi bahaneler ile alakası olmayan konuları bahane ediyorlar.) Biz de iç tesisat firmasına danışarak doğalgaz kutularının bina giriş kapısının sağ değil de sol tarafına konmasını talep ediyorum. Sol tarafa konulduğu zaman, iç tesisat boruları binanın dış tarafından kısa bir mesafe ile hem kombiye hem de ocağa ulaşacaktır. Bu firmadan şikayetçiyim. Tekrardan bir keşif yapılmasını istiyorum. Gereğini arz ederim.

20 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 7 gün sonra)
07 Ocak 2025 19:11
Doğalgaz Kutusu Yerleşim Sorunu

Herhangi bir çözüm sunulmadı doğalgaz kutuları kondu tam da elektriğin yanına kondu regülatör çıkışı sağ taraftan olduğu için elektrik aydınlatmasında denk gelmektedir son hali olan fotoğraf eklenmiştir

07 Ocak 2025 19:18

Bir de Balıkesir aksa dan bir yazı gönderilmiş eve neymiş servis kutusu ve doğalgaz yapım teknik şartnamesine uygun olarak yapılmıştır diye bir de başında yetkili olmadığı için çalışmalar bu şekilde yapılmıştır yanlış yapılan işlerin videoları çekilmiştir

10 Nisan 2025 08:06

Avukat ile görüşülmüştür bilir kişi atanarak gerekli kazım işleri yapılacaktır

28 Kasım 2024 20:17

Aksa Gaz'ın İhmali Yüzünden Doğalgazsız Ve Mağduruz!

31 Temmuz 2025 16:49

Aksa Gaz Kutu Yer Değişimi Hatalı Yerleşim