Aksa Gaz'ın Keyfi Uygulaması Ve Acil Çözüm Talebi

21 Kasım 2024 14:38

Aksa Gaz Manisa Salihli ilçesinde önünde gaz olan muhtarı olduğum mahallenin sokaklarından abonelik işlemi almıyor. Keyfi uygulama ile kanunda yazana aykırı hareket ediyorlar. Kanuna göre dağıtıcı şirket gazı isteyen talep edene elinde imkanı var ise bağlamak ile yükümlü ve sorumlu olduğunu öğrendik. Mahalleli sakinlerinden abonelik alınmalı ve kanunun emrettiği şekilde 30 gün içinde En geç kutularımızı bağlamalarını istiyoruz. 90 günü de kabul etmiyoruz 12. Ay geldi. 90 günü kabul edersek kış bitince mi doğalgazı kullanacağız. Acil çözüm bekliyoruz ve herkesi işini yapmaya davet ediyoruz.

24 Kasım 2024 14:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hüseyin
Hüseyin

90 günlük 3kere şikayet ettim Manisa şube merkez den gelen zamanında bağlanacak diyor bugünkü gelen mesaj Sayın abonemiz, 3101752994 numaralı tüketim noktası için oluşturulan bağlantı anlaşmanız, servis kutusu montajınızın teknik nedenlerden dolayı belirtilen süre içerisinde yapılamaması gerekçesiyle iptal edilecektir. Anlaşmanızın iptal edilmemesi için size en yakın ofisimizi ziyaret ederek başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.

12 Şubat 2025 22:30

Aksa Gaz'ın İhmali Yüzünden Doğalgazsız Ve Mağduruz!

31 Temmuz 2025 16:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yedi Aydır Doğal Gaz Bağlanmıyor Mağduruz

14 Temmuz 2025 00:48