Akropol Termal (Beypazarı) Akropol Den Kurtulduk

24 Şubat 2024 20:1821.224

Biz yaklaşık 10 yıl önce Ankara Beypazarı Akropol Termal'den iki adet devremülk satın aldık. Her ikisi de 2+1'di; bir tanesi Beyzade Konakları'nda olacaktı ancak inşaatı tamamlanamadı. Daha doğrusu devremülk aldığımızı düşünürken aslında 1/28 hisse satın almışız, bunu da bugün avukatımızdan öğrendik. Yıllardır kullanmadığımız termalin aidatlarını ödemeye çalıştılar ve biz de 'Ödedik, gidelim.' diyerek gittik. Üç yıl önce, bir tanesini o zamanın parasıyla 10.000 TL ödeyerek devre tatile geçtik. Ertesi yıl babamı arayarak diğerini de devre tatile geçirmemizi ve böylece daha rahat satabileceğimizi söylediler. Bunun için de 22.000 TL ödedik; toplamda ödediğimiz miktar o zamanın parasıyla 37.000 TL oldu. Üç yıldır sadece geçen yıl devre tatil hakkımızı kullanabildik. Daha sonra kullanmak istediğimizde 'Platinum üye olmanız gerekiyor.' diyerek ekstra ücret talep ettiler. Geçen yıl bu üyelik için 3.500 TL ödedim. Şirket RCI ve yurt dışında, Manchester'da yer alıyor. Kısacası, bu durumu anlatmak yerine yaşamak gerekiyor. Bugün itibarıyla yıllardır süren bu sıkıntıdan, devremülk işleriyle uğraşan bir avukatımız sayesinde kurtulduk. İnşallah artık bu sorunlarla uğraşmayacağız. Avukatımızın iletişim bilgilerini, diğer mağdurların da faydalanabilmesi adına paylaşıyorum. Av. B**** G*****: 0530**73 30 80. Ofis İletişim: 0533**99 30 80, 0535********89, 0533**98 30 80.

Yorumlar(5)

11 Aralık 2025 15:08

Lütfen avukat bilgilerini paylaşabilir misiniz? Biz de bu konudan oldukça mağduruz.

24 Haziran 2024 23:05

Nasıl kurtuldunuz bize de anlatabilir misiniz

25 Mayıs 2024 15:34

Merhabalar avukat bilgisini alabilir miyim

16 Nisan 2024 11:33

Merhaba Avukat ad soyad ve telefon numarası bilgilerini yazı ile ve aralarında boşluk olacak şekilde yazarsanız *** ile gizlenmeyecektir. Bu konudan mağdur olan çok kişi var, bizlere de bir çözüm yolu olacaktır. Teşekkürler.

9 Mart 2024 08:57

Telefon no gözükmüyor

Akropol Termal (Beypazarı) Müşteri Temsilcisinin Etik Olmayan Davranışı

22 Ocak 2024 15:3712.384

22 Ocak 2024 tarihinde Beypazarı'nda bulunan Akropol Termal Şehir'deki devre mülküme ait 2024 yılı hakkımın 29 Ocak'ta b...

Öne ÇıkanKonular