Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Akbank 853 şikayet listeleniyor.
Akbank Cep Şifre SMS'leri Tarafıma Ulaşmamaktadır
Akbank web giriş için tarafıma gönderilen cep şifre SMS'ler ulaşmamaktadır. İlgilenmenizi bekliyorum.
Akbank Mobil Uygulama Hesabı Silme
Akbank vadesiz hesabım vardı. O hesabı mobil uygulama üzerinden kapattım. Ve şu anda kendime ait hiçbir hesabım yok. Fakat Mobil uygulamaya telefon numaram ile giriş yapabiliyorum. Mobil uygulama hesabımı silmek istiyorum. Ve kayıtlı olan telefon numaramın silinmesini istiyorum.
Akbank'ın Sigorta Yalanları!
20.02.2021 'de Akbank mobil uygulamadan bireysel kredi başvurusu yaptım ve sürecim onaylanarak kredi kullanımım gerçekleşti. Kredi başvurusu sırasında 1011 TL tutarında Avivasa kesintim olacağı tarafıma bildirildi. 2.02.2021 tarihinde 0531 ***** 39 numaralı iletişim numarasından Akbank Ankara Ümitkö...
Akbank Mobil Uygulama Şikayeti
Akbank mobil uygulamasında giriş yaparken, müşterinin çm kanalı aktifliği kapalıdır diye hata alıyorum sebebini acil öğrenebilir miyim? Ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum saatlerce hatta bekletiliyorum. Ben sağlık çalışanıyım ve bana acil dönüş yapılmasını istiyorum.
Akbank Hesaba Giriş Yapamıyorum
Akbank internet bankacılığını ya da Akbank mobil uygulamasını telefondan kaldırdığım zaman. İnternetten bir daha Akbank hesabıma giremiyorum. Çm kapalı diyor. Bu çm nedir. Neden hesabıma giremiyorum bu sorun sürekli neden oluyor. Hesap benim hesabım.
Akbank Mobil Uygulamaya Giriş Yapamıyorum!
Akbank'ın mobil uygulamasına giriş yapamadım. Giriş yaparken müşterinin ÇM kanalı aktifliği kapalıdır hatası alıyorum her seferinde yardımcı olmalarını bekliyoruz.
Akbank Müşteri Hizmetleri Ulaşım
60 dakikadır Akbank müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum. Müziği artık kulağımı mahvetti internet bankacılığım birden bire kapandı giriş yapamıyorum. Acil bağlanmam lazım çalıntı ya da kayıp olmadığı için normalden bağlan dediler. Normalde de şu an 63 dakika oldu. Yazıktır ya
Akbank Çm Aktifliği Kapalıdır Hatası
Akbank mobil uygulamaya giriş yaptığımda müşterinin çm aktifliği kapalıdır uyarısı alıyorum ve giriş sağlayamıyorum. Müşteri hizmetlerini 1 saattir bekliyorum ama açan yok işlemlerim aksıyor ve giriş sağlamam gerekiyor. Lütfen bu sorunu en kısa sürede çözün
Akbank Mobil Şubeye Giriş Yapamıyorum
Akbank direkt uygulamam birden "Müşterinin cm kanalı aktifliği kapalı" hatası veriyor. Yeniden bilgileri isteyince de kullanıcı adımı hatırlayamadığım. İçin yine hata veriyor. Neden olduğunu bir türlü anlayamadım.
Akbank Çm Aktifliği Kapalı
Akbank Direk'te giriş yapamıyorum müşterinin çm aktifliği kapalı diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. Bu ne demek ve ne yapmalıyım? Uygulamayı kapatıp tekrar denedim aynı sonuçla karşılaştım. Şifrem doğru olmasına rağmen değiştirmek istedim yine aynı. Çm aktifliği kapalı. Lütfen bir çözüm.
Akbank Müşterinin Cm Kanalı Aktifliği Kapalıdır Hatası
Mobil uygulama üzerinden Akbank hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda Müşterinin cm kanalı aktifliği kapalıdır uyarısı alıyorum. Bu nedir? Acilen düzelt...
“Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.”
Akbank Müşterinin Cm Kanalı Aktifliği Kapalıdır Deyip Uygulamaya Girilmiyor
Akbank Müşterinin cm kanalı aktifliği kapalıdır dediği için mobil bankacılığıma giriş yapamıyorum nedeni nedir ve şifre de değiştiremiyorum. Gece gece giriş yapamıyorum bunun nedenini öğrenmek istiyorum. 20-30 defa denedim fakat her seferinde Müşterinin cm kanalı aktifliği kapalıdır deyip beni uygul...
Akbank'a Giriş Yapamıyorum Hata Veriyor
Giriş yapamıyorum. Müşterinin çm kanalı aktifliği kapalı deniyor, kötü bir durum. Bu nasıl bir sıkıntı iş yapamıyoruz. Hesabımı başka bankaya taşımayı istiyorum artık. Böyle bir durumda bize neden aydınlatıcı bilgi verilmiyor?
Akbank İnternet Uygulamasına Giremiyorum
Akbank Direk'te giriş yapamıyorum şifreyi girdiğimde “ müşterinin çm aktifliği kapalıdır diyor “ yardımcı olur musunuz Akbank direk uygulamasına giriş yapamıyorum işlem yapamıyorum düzeltirseniz sevinirim müşteri hizmetlerine mi aramam gerekiyor acil
Akbank Müşterinin Çm Kanalı Aktifliği
Akbank mobil girişinde Müşterinin çm kanalı aktifliği kapalı uyarısı veriyor yarım saattir müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Hatanın neden kaynaklandığını anlayamadım ve acil giriş yapmam gerekiyor. Acil ilgilenilmesini rica ediyorum. Gece Akbank'a ulaşamıyormuş