Uçuş Öncesi Soyadı Karmaşası Ve İade Sorunu

Dilek
21 Aralık 2024 17:05

A jet 21.12.24 tarihli Ankara - Kahramanmaraş VF4216 uçuş numaralı uçak için bilet almıştım. Bir gün öncesinden check-in yapıp mobil biniş kartımı aldım. Sabah havaalanına geldiğimde beni kiosk makinelerine yönlendirdiler ve biniş kartımı almam gerektiğini söylediler. Ancak evlilik nedeniyle ikinci soyadımı aldığım için (evlilik öncesi soyadım silinmeden) biniş kartını alamayacağım ve yeni bilet almam gerektiği söylendi. Ancak ben zaten online check-in yapabilmiştim. Beni satış ofisine yönlendiler bu sırada yeni bilet aldırdılar. Bagaj teslim ederken zaten check-in yapmış olduğum ve uçuşta sorun olmayacağı soyadımın değişmediği sadece eşimin soyadı eklendiği ve uçuşta sorun olmayacağı söylendi. Bunun üzerine beni yeni bilet almaya yönlendiren personel (yolcu yanlış beyan etti diye yanlış bir iddiada bulundu). Satış ofisine gidip iade yapmam söylendi. Ofise gittiğimde oradaki personel yeni bilette check- in yapıldığı ve o dakika check -in kapandığını beyan ettiği için bilet iadesi yapamayacağını söyledi. Ancak hem o sırada bilgi ekranında kontuar açık ibaresi vardı ve bagaj teslimdeki arkadaşlara söylediğimde check-in'in kapanmadığını ve hemen iptal edebileceklerini söylediler ve yapılar. Tekrar satış ofisine giderek (3. Kez) bilet iadesi istedim ve oradaki personel yine işi uzatarak farklı birini çağırdı ve onunla konuşarak zaman geçirdi. En sonunda kartıma iade yapmak zorunda kaldılar. Bu süre içerisinde uçağım için son çağrı yapıldı ve ben onlarca insanın önüne geçerek ve koşarak uçağa yetişmek zorunda kaldım.
Bu süreçte bana yeni bilet aldıran 21.12.24 tarihinde saat sabah 6-7 arası a jet kiosk larındaki Süpervizör hanımdan ve satış ofisindeki bilet iadesi yapmak istemeyen erkek personelden şikayetçiyim. Ek olarak bagaj teslimdeki arkadaşlara da beni doğru yönlendirdikleri için teşekkür ediyorum.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ekstra Koltuk Başkasına Verildi, Param Boşa Gitti!

Meral
29 Mayıs 21:54

Ajet Aynı Koltuk İki Kez Satılmış

Sinan
14 Nisan 2024 13:30

Ajet Biletteki Soy İsim Yanlışlığı

Sema
17 Haziran 2024 22:12
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Evlilik Sonrası Kimlik Güncelleme Sorunu Ve Çifte Bilet Ücreti

Özlem