Ajet'te Torpil Ve Koltuk Değişikliği Mağduriyeti

Selçuk
17 Ekim 2024 15:19

Ajet, 5 ay önce satın aldığım ve fark ödediğim koltukları, son gün torpil yaptıkları tanıdıklarına verdi. 23 Nisan 2024 günü Ajet'den; 21.09.2024 saat 11.00 gidiş, 01.10.2024 saat 16.50 dönüş olmak üzere eşim ve kendim için Ankara-Lefkoşa uçak bileti satın aldım.
Bacaklarımdan ameliyatım yeni olduğu ve dizlerimi kırarak oturmakta zorlandığım için Premium farkı vererek her iki uçuşta da 2E ve 2F koltuklarını satın aldım.
Her 2 uçuş için de uçak tipinin veya koltuklarımızın değiştiğine dair bilgilendirme yapılmadığı gibi uçuşlar öncesinde 20 Eylül 2024 tarihinde müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede uçuşlarda sorun görünmediği ve koltuklarımızın da numaralarının aynı olduğu bilgisi verildi.
Uçuşlardan 2 saat önce bagaj vermek ve çek in yaptırmak için Ajet bankosuna gittiğimizde, bilgimiz haricinde koltuklarımızın değiştirildiğini ve başka koltuklara (11 a ve 11 f) verildiğimizi öğrendik.
Eşimle birlikte oturmak için yan yana 2 koltuk istedik. Her 2 uçuşta da bolca boş yer olduğu için koltuk bulduk.
Dönüş uçağında yerimizi verdikleri şahıslar, Ankara'da inişte siyah bir minibüs, yanındaki 5 kişi için de 1 otobüs vip için denilerek uçağın merdivenlerine yanaştı. Kalan yolcular için de 2 otobüs geldi. Yer personeli hepimize "normal yolcu musunuz" diye sordu. "Normal olmayan yolcular kim" dedim. "vip iseniz bu otobüse diye 5 kişinin olduğu otobüsü gösterdiler. "Normal yolcular" için ise tamamen dolan diğer 2 otobüsü işaret ettiler.
Ajet'in sayfasından geri bildirim yaptım. Gidiş için "uçak tipinin değiştiği" gibi aklımızla alay eden bir cevap verdiler. Toplam iki yüz tl iadeyi bizzat satış ofisinden almamızı söylediler. 5 ay önce verdiğimiz fark bundan çok fazlaydı, bunun için gidiş dönüş yakıt masrafım zaten 500 TL tutuyor.
Lefkoşa'ya inişimizde de tavandan bir kapak, az kalsın kabin amirinin başına düşüyordu.
Bir daha Ajet'le uçuş mu? Asla.

Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman
15 Temmuz 2024 05:54

Alparslan
19 Temmuz 2024 14:59

Nilay
07 Ağustos 2024 10:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 22:58
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
19 Ağustos 2024 12:14