Airfel Kombi Ses Yapıyor

Sezgin
16 Temmuz 2024 10:21

Airfel Maestro Comfort 24 kW kombi aldım, daha 2 hafta oldu. Devamlı problem yaşıyorum. Kombi montajı yapıldı. İzgaz gelip onayladı. Garanti başlatılması için en az 4 kere müşteri hizmetlerini aradım. Neyse ki sonunda servis geldi. Garanti başlatılması yapıldı. Ama kombide devamlı sıcak su açıldığında su sesi geliyor. Servis yetkilisi hava var dedi. Bir şeyler yaptı, düzeldi. Sonrasında yine aynı problem devam etti. Direkt olarak servisi aradım. Bana tesisatta hava olduğunu, onu almam gerektiğini söyledi. Bütün peteklerdeki havayı aldım. Ama bir gün sonra yine yaptı. Ürünü aldığım yere gittim. Bana bizden çıktı, biz müdahale edersek garanti kapsamından çıkar dedi. Yine tabii servisi aradım. Hava olduğunu söyledi. Montajı kim yaptıysa o bakacak dedi. Sonuç olarak ne yetkili servis ne ürünü satan firma bana yardımcı olmadı. Ve şu anda her Allah'ın günü peteklerden su boşaltıyorum. Ses kesiliyor, yarın yine aynı sorun. Önceki kombimde böyle hava problemi hiç yaşamadım. Şimdi ise nereden Airfel aldım diye kendime isyan ediyorum.

16 Temmuz 2024 16:28 (Şikayetten 6 saat sonra)

Mrt sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Kombi İçin Haksız Servis Ücreti Talebi

27 Ağustos 2025 17:38
Enis sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 13:18
"İlginiz ve tedariğiniz için teşekkür ederim."

Airfel Kombi Servis Hizmetinde Sorumsuzluk

Serdal
17 Kasım 2024 22:47
Airfel Kombi Servis Hizmetinde Sorumsuzluk
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Sorunu: Titreşim Ve Patlama Çözülmüyor!

Cengiz
12 Nisan 2025 17:41