Ahenk Fotoğrafçılık Albüm Kapak Resminin Yanlış Gelmesi Düzenlemenin Yanlış Olması

Pınar
13 Mayıs 2024 16:18917

Hatalarını asla kabul etmiyorlar. 18.02.2024 tarihinde Ahenk Fotoğrafçılık ile anlaşarak çekim yaptırdık. Sonrasında albüm için fotoğraf seçimini istediler; kodlarıyla birlikte düzenli bir şekilde yolladık. Ancak kapak fotoğrafını yanlış yapmışlar, tüm fotoğrafların tonlaması aynı olmuş. Düzenlemeleri için geri gönderdik; fakat bu sefer de albüm içeriğini düzenleyip kapak rengini değiştirmeden siyah beyaz olarak yollamışlar. Firmaya durumu ilettiğimde, 'Siz aynı olacak demediniz, biz bunu uygun gördük.' şeklinde cevap verdiler. Sorunu çözmek yerine hatayı kabul etmeyip, albümcü ile iletişime geçtiğimde ise benden 1.000 TL fiyat istediler.

Nur
Nur
Benzer Şikayeti Var
9 Aralık 2025 00:25

Dava etsen edemezsin telefonlara bakmıyorlar fason firma mısınız siz yer yok yurt yok hanımefendi bende mağdur oldum üzüldüm sizin için ama olumlu dönüş alamayacaksınız maalesef kendinizi daha fazla üzmeyin

Ahenk
Ahenk
13 Mayıs 2024 18:47

Albüm kapak resmini bir kez değiştirdik ikinci defa değişimde istenilen fotoğrafın renk uzantıları siyah beyaz renklere uygun olduğu için siyah beyaz yaptık ve çiftimize teslim ettik anlaşmış olduğumüz her şeyi sorunsuz teslim ettik ✨️

Ahenk Fotoğrafçılık İşinin Arkasında Durmuyor

5 Mayıs 2024 20:50527

Ahenk fotoğrafçılık anlaşma yapıldığı halde fotoğrafları düzenleyerek albüme koymadı. Gelinlikteki dış çekime giderken o...

3 Yorum