AFAD Esen Kart Bakiye Sorgulanmıyor

Burcu
05 Kasım 2023 18:59

Kızılay ve AFAD'ın verdiği esen kartın bakiyesini sorgulayamıyorum bankamatikten. Komşumuza ne kadar harcadığı ile ilgili bilgi geliyor ama maalesef bize bu bilgi de gelmiyor.

Bu yüzden harcama yapamıyoruz. İkinci yattı mı onu da bilmiyoruz. Herhangi bir mesaj gelmiyor. Harcamadığın zaman da geri iade olacakmış. O yüzden bu sorunumuza yardımcı olabilir misiniz?

Yorumlar (11)

Fikriye
Fikriye

Benim esan kartımı kestiler 2 tane evim yıkıldı İş yerim yıkıldı konteyner daha zar zor geçiniyoruz perişan haldeyiz ama acımadan Esen kartımı kestiler onca zengin kişi alırken biz ihtiyacı olanlar neden bunları yaşamak zorunda kalıyoruz yeter artık Adalet istiyorum

Resul

Asgari ücretle çalışan olduğumuz için kapatıldı ise sağlık olsun iyi olmamış ama biliniyor ki deprem bölgesinde indirimli ürün yerine %150 zamlı ürün alıyoruz destek oluyordu bir nevi ama yapacak hiçbir şey yok sağlık olsun

Resul

Ben Malatya'dan yazıyorum deprem den bu yana konteynır da yaşıyorum ailem benden yaklaşık 120 km uzakta çalışmak durumunda olduğum için konteyner da merkez de kalmak zorundayım esen kart verildi bana da 3 kez ödeme yapıldı sabit bir marketten alışveriş yapıyordum ancak bu ay yatırılmadı kapatıldı ise ya da aktif ise en azından bunun için bir destek alabilsek çok iyi olur malum asgari ücretle geçinmeye çalışmak zor en azından bir destek oluyordu Yine de Devletimiz sağ olsun... Malatya'dan sevgilerle

Berrin
Berrin

Merhaba bana esen karta 3ay para yattı ama bu ay para yatmadı. Kızımla konteyner kentte kalıyoruz çalışmıyorum. Bu kartla kızımın okul alışverişini yapıyorum nereye başvuru yapabilirim neden yatmadığı hakkında bilgi alamıyorum hiç kimseden

Resul

Abla maalesef birkaç aldığım duyduğum duyuma göre iptal edilmiş VakıfBank ATM sinde esen kart AFAD tarafından iptal edildi yazıyor Malatya da

Sena

AFAD a gitmeniz gerekiyor güncellemede vermiş olabilirler farklı bir gelir kaynağına denk gelince kesimde yapıyorlar

Miktat
Miktat

Bize de esen kart verdiler. Bizimle birlikte kart alan Herkese mesaj geldi bakiye yüklemesi yapıldı. Bize hiç gelmedi maalesef kime ulaşacağımızı bilmiyoruz.

Fatih
Fatih

Yakın zamanlarda operatör değişikliği yapıldı mı mesaj gelecek olan hat için

Emine
Emine

Esen karta geçen ay para yattı ama bu ay herkese yattığı halde benim kullandığım karta para yatmadı

Sena

AFAD a gidin güncelleme gelmiş olabilir.

İlker
İlker

Aynı şekilde banada bu ay yatmadı

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Kızılay Esen Kart
Hane Başı Destek Ödemesi