Kamil sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 17:19

Hepsiburada com adlı İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesinden Adore firmasından "Adore 5 Raflı Kitaplık - Sonoma" ürünün satın aldık. Ürünümüz tarafımıza MNG Kargo firması tarafından getirildi. Ürünü getiren kargo firması yetkililerinin daire kapısına çıkarılmayacağı söylenmesi üzerine bulunduğumuz katta yanları giderek kargo paketini dış yüzeylerini kontrol ettiğimizde kargo paketinde yırtılma parçalanmalar olduğu bu yırtılan ve parçalanan yerlerden bakıldığında üründe hasara uğradığı tarafımızdan anlaşıldı ve kargo görevlilerine kargo teslim almak istemediğimiz belirtmemize rağmen paketi bırakıp teslimat adresinden kaçtılar. İade talebi oluşturduğumuzda ise başka bir sürpriz ile karşılaştık. Kargo paketinin adresimizden teslim alınamayacağı ve kargo paketini kendi imkanlarımız ile kargo firmasına teslim etmemiz gerektiği talimatını aldık. Hemen Hepsiburada müşteri hizmetlerine sorunumuzu çözecekleri umudu ile durumu izah eden bir talep oluşturduk. Müşteri hizmetleri MNG Kargo firmasının yaptığı davranış için özür dilediklerini ancak mevcut durumu kargo firması ile görüşerek müşteri olarak bizim çözmemiz gerektiği tarafımıza iletildi. Adore firması yetkililerine durumu haber verdiğimizde ise kargo firmasına teslimat sırasında imza veya kargo teslimat kodu verip vermediğimiz soruldu. İmza veya Kod vermediğimiz kendilerine ilettiğimiz ise kargo firması ile görüştüklerini beyan ettiler. Sonuç itibari ile biz maalesef koskoca mobilya paketini kendi imkanlarımız ile kargo şubesine teslim ettik ilerleye süreçte çıkacak sürpriz sorunları beklemeye başladık. Bizim başımıza gelenlerin bilinmesi alışveriş edeceklerin dikkatli olması amacı ile buradan yazıyorum.

24 Eylül 2023 08:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

15 Eylül 2023 19:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 21:00
Ümran sonucu yetersiz buldu

16 Ağustos 21:07
Eksik Ve Hasarlı Ürün Teslimatı Sonrası Yetersiz Müşteri Hizmeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Kitaplık Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

26 Ağustos 13:49
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Ağır Kitap Rafı İçin Çözüm Sunmayan Adore Mobilya Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

22 Ekim 12:12