Yasin sonuçtan memnun

19 Eylül 2024 18:31
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Hakkımı aldığım için mutluyum değişim yapıldı Acer Nitro V15 Vatan Bilgisayar ve Acer firmasını kimseye önermiyorum sorumluluk almıyorlar!”

05.2023 tarihinde model NG-AN515-58 Nitro-5 12. Nesil RTX3050 8GB Acer laptop aldım. Almış olduğum 4 ay içerisinde laptopta oyun oynuyor ve düzenli kullanıyordum. 4. aydan sonra bilgisayarda aniden donmalar, kasmalar başladı; ekran bir anda kilitlenip donuyor ve mavi ekran hatası veriyor, açılmıyor. Uzun süre ne oyun ne de normal şekilde kullanamadım. 10. ve 11. aylarda Acer teknik servise yolladım. 2 kere BIOS atıldı, BIOS ayarlandı; donanımsal sorun yoktur diyorlar. Her yollamamdan beri sorun devam etmektedir. Kaç ay geçti, laptopu düzenli kullanamıyorum. Şikayetçiyim, son kez yollayacağım; olmazsa şikayette bulunacağım. Attığım video ve resimler de mevcuttur.

27 Eylül 2024 20:33

Güncelleme olarak bugün 27.09.2024 olarak bugün Acer yetkili teknik servise aynı güncellediğim şikayetten servise verdim 3'CÜ kes verişim bu şikayetlerimin düzeltmesini onarılmasını bekliyorum düzelirse sorun yok aynı şekilde devam ederse haklarımı Tüketici Hakları mahkemesinde ve CİMER olarak şikayetlerimi belirterek haklarımı arayacağını cihazım geldiğinde güncelleme yapacağım konuyla alakalı olarak...

10 Ekim 2024 15:40

Cihazım oranım olarak teknik serviste şu an güncelleme olarak 09.10.2024 yani dün müşteri teknik servisle konuşma gerçekleştirdim cihazım yaklaşık 2 hafta oldu serviste şikayetlerimde belirttiğim gibi 2 kere teknik servise toplamıştım bana Bios ve format atıp geri yolluyorlardı bu sefer yolladığımda konuşmamda Yetkili: cihazın ana kart ta sorun olduğunu söylediler ve 23 güne sipariş verildiğini yurt dışından geleceğini Garanti kapsamında olduğundan dolayı karşılacaklar madem ana kart sorunu vardı 2 kere önceden verdiğimde neden bu sorun belirlenemedi Bios format deyip yolladınız 1 seneyi geçkin cihazımı donma kasma ve kapanmalardan dolayı düzgün kullanmadım bu sefer ana kart onarımı yapılıp gelmesini bekleyeceğim düzelme olmasını umuyorum eğer sorunumda düzelme olmazsa şikayetlerimi belirterek haklarımı arayacağım her alanda zaten Acer firmasını yurt dışı kanallarına şikayette bulunmuştum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü son yolladığımda ana kart sorununu buldular çözüme kavuşturmasını umuyorum güncellemelerimi cihazım gelince yapacağım.

18 Ekim 2024 04:13

16 Ekim tarihinde teknik servis yetkilisi bilgilendirme amaçlı aradı onarım için sipariş verilen ana kart gümrüğe geldiğini söyledi cuma günü toplu şekilde teknik yere geleceğini cuma günü testleri yapacaklarını ve bu pazartesi günü teslim edileceğini söyledi bakalım göreceğiz inşallah sorunum düzelir son kez göndermiş olurum laptopu teslim aldıktan sonra kullandıktan sonra güncelleme yapacağım konuyla ilgili.

21 Ekim 2024 16:40

21 Ekim olarak güncelleme yapıyorum Acer yetkili servisinden aradılar ana kart yedek parça yurt dışından geldiklerini söylediler gelen parça arızalı çıkmış tekrardan sipariş verileceğini 2 hafta süreceğini söylediler bende nasıl böyle bir şey olur dedim yine 1 ay beklemek zorunda kalacağımı 3 teknik servise yolladığımı hep mağdur olduğumu söyledim tekrar sorun olacağını söyledim çünkü artık bu markaya inanmıyorum yine yapılsa elimde sorun oluşacak artık bilgisayardan soğudum o dereceye geldim bu sefer iade raporu teklifini verdiler bende iade ıslak imzalı rapor istedim 2 hafta içinde düzenlenip geleceğini söylediler ve aldığım satıcı firma Vatan Bilgisayar ile görüştüm dedim teknik ekip iade raporu verecek süreç nasıl olacak dedim onlarda raporu görüp rapora göre inceleme yapacağız iade veya değişim olarak vereceğiz dediler iade oluşsa aldığım ücretten fiyattan aynı farkla bilgisayar almak zor değişim olsa aynı üzerinden mi verecekler bilemiyorum zamanla hayırlısı neyse göreceğim lakin ben bilgisayardan bu firmadan soğudum uğraşmaktan ne olacaksa olsun zaman gösterecek çünkü bu bilgisayar yine başıma bela olacaktı elbet bir sorunu yine çıkacaktı her şer de vardır bir hayır diyorum zamanla göreceğim inşallah mağdur olmayacağım sonuçla karşılaşirim.

07 Kasım 2024 18:53

07.10.2024 bugün tarihle Acer değişim raporum elime ulaştı yaklaşık 2 hafta sürdü elime ulaşması bugün bunun üzerine Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum yere değişim raporunu ve faturamla birlikte başvurumu yaptım 2 gün içinde değişim için değerlendirilip değişimi konusunda Acer ile iletişime geçip sonuçlandırılmasını olacak sonuçlandıktan sonra Bire bir değişim ellerinde mevcutsa yoksa muadil yakın değişim olacaklarını söylediler sonuçlandıktan sonra güncelleme yapacağım.

11 Kasım 2024 15:28

11 Kasım bugün olarak gelinen noktayı paylaşıyorum Vatan satıcı diyor ki elimizde stokta model bulunmuyor teşhir ürün bulunmaktadır kabul ederseniz veririz diyor ben ne iade olarak ne de teşhir ürün olarak kabul etmedim yasal hakkım olarak birebir değişim stokta yoksa bir üst model olarak değişimini istedim mail olarak da Vatan Bilgisayar üzerinden bunu dile getirdik Üretici firma Acer firmasi bunu kabul etmedi Hem yetkili servis rma raporunda yasal değişim kararı veriyor hem de kabul etmiyor Acer yetkili yere mail attığımda satıcınız İthalatçı index firması Üzerinden görüşün diyor yani hepsi sorumluluk almaktadır hepsi birbirinin üzerinden oyalama peşindeler bunlar çözülmedi için bende bugün Hakem Heyeti'ne Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapmış bulunmaktayım bunların çözeceği yoktu mahkeme kararlarıyla inanıyorum ki bire bir misliyle değişim kararı verecektir artık bundan sonra muhatapları mahkemedir bundan sonra olayları geliştikçe bilgilendirme yapacağım.

30 Ocak 2025 15:51

20 Ocak tarihinde Tüketici Hakem Heyeti kararı sonucunda Çok şükür misli ile değişim kararı verilmiştir haklılığım kabul edilmiş olup gereken işlemleri yaptım artık Vatan bilgisayarda karar ya Misli ile değişim yapacak ya da yasal süre geçtiğinde İcra yoluna gideceğim kendilerine ilettim bu saatten sonra onların bileceği iş ben kararı bildirdim. Gelişme oldukça bilgilendirme yapacağım.

13 Şubat 2025 15:05

Acer Teknik Servis Uçuk Fiyat Belirlemesi!

Rasim
04 Temmuz 2024 21:36
Acer Teknik Servis Uçuk Fiyat Belirlemesi!
Onuralp sonuçtan hiç memnun değil

Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 Ryzen 7 RTX3070Tİ Laptop

Onuralp
11 Ağustos 2024 15:04
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'nın Sitesinden Aldığım Acer Marka Bilgisayar Bozuk Geldi

Serkan
11 Eylül 2023 10:37

Nur
15 Ocak 2025 18:07
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
12 Mart 2024 01:03