Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs Acapulco Otel Balkon Kapısı Kapanmayan Odayı Verdi.

04 Şubat 2024 20:07

30Ocak -1 Şubat 2023 tarihlerinde Kıbrıs Acapulco otelde konakladım. Oda teslim edildiğinde içeri girince buz gibiydi. Baktığımda odanın sürgülü balkon kapısının bozuk olduğunu, Kapının 1 parmak kadar aralık olduğunu, tam kapanmadığını, buradan cam açıkmış gibi esinti olduğunu gördüm. Resepsiyonu aradığımda eleman göndereceklerini söylediler. Fakat gelen olmadı. Tam 5 kere aramama rağmen "tamam efendim şimdi eleman geliyor" dediler fakat 1.5 saat sonra geldiler. 5 kere aradıktan sonra. Gelen elemanlar kapıya bir aparat taktılar, gittiler. Zaten vakit kaybettiğim için havuza indim. Geldiğimde oda yine buz. Esiyor. Ayrıca gittiğim tarihlerde Kıbrıs gayet soğuk ve yağmurluydu. Bu sefer Jolly Tur rehberine ulaştım. Beni E*** Hanım'a yönlendirdi. E*** Hanım ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Odamız değişti. Fakat saat17.30 oldu. Ben tekrar toplanıp başka odaya geçtim. Bir günüm bu şekilde rezil oldu. Dünyanın parasını alıp kapısı kapanmayan odayı otel müşteriye nasıl veriyor? Ben akşama kadar resepsiyon (defalarca) rehber, müşteri temsilcisi arayıp tatilimden vakit harcamak zorunda mıyım?

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Acapulco Resort Hotel Balayı Tatilimizde Yaşadığımız Sorunlar Ve ETS Tur'un Çözüm Yetersizliği

11 Ağustos 2024 11:28
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Kabusu: Gürültü Ve İnşaat Mağduriyeti

24 Aralık 2024 13:33
Kayhan sonuçtan memnun değil

Dil Sorunları Ve Kalitesiz Hizmetle Hayal Kırıklığı

12 Kasım 2024 19:01

Depozito İadesi Yapılmadı, Otelden Dönüş Alamıyorum

29 Ekim 2025 11:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 11:47