Acapulco Resort Hotel Balayı Tatilimizde Yaşadığımız Sorunlar Ve ETS Tur'un Çözüm Yetersizliği

Derya
11 Ağustos 11:28

ETS Tur'dan eşimle balayımız için bir hizmet aldım. Kıbrıs Acapulco Otel olarak 07.08 tarihinde otele geldik. Otel odası hizmet açısından kötüydü. Tuvalet kapağı kırık, televizyon bozuktu. Söylüyoruz, yapıldı tamam diyorlar ama sorun devam ediyor. Yemeklerinden zehirlendik. Resepsiyondaki bir hanımla eşim tartışma yaşadı. Bu aksaklıklar nedeniyle tatilimiz zehir oldu. ETS Tur personeline şikayetlerimizi ilettik. Bize sundukları çözüm şu: İki ayrı otele geçiş yapılır. Birisinde 13.500 TL daha ödeyeceksiniz, diğerinde ödeme yapmadan yerleşip tatille devam edebilirsiniz. Neyse, sundukları oteli kabul edip yerleştik ve memnun kaldık. Lakin kaldığımız otel ile geldiğimiz otel arasında 13.000 TL civarı bir fark oluşuyor. Bizim bu fiyat farkını ödememiz nerede? Artı para isteyebiliyorlar ama kalan farkı ödemeyi neden kabul etmiyorlar? Ayrıca diğer otelden bu otele geçiş için transfer ücretini de cepten ödedik. Bu mağduriyetim için hukuki tüm haklarımı kullanıp davacı olacağım. Bilginize. D**** T**** Ç***** T****

Kıbrıs Acapulco Otel'de Personel Eksikliği Ve Hizmet Sorunları

Fatoş
27 Mayıs 14:06

Acapulco Resort Hotel Hayal Kırıklığı Yaratan Tatil Deneyimi

Hilal
11 Nisan 21:41

Kıbrıs Acapulco Otel Balkon Kapısı Kapanmayan Odayı Verdi.

Gülşah
04 Şubat 20:07